Imagina una taula repleta amb els nostres Natxos cruixents, acompanyats d'ingredients frescos i saborosos. T'agrada la idea? Disposem de la millor selecció de receptes amb Natxos per a donar varietat i arredonir les teues reunions amb familiars i amics. Èxit assegurat!
Sorprén-te amb la gran qualitat i versatilitat dels nostres Natxos. Des de les preparacions clàssiques fins a opcions vegetarianes i picants, ens adaptem a tots els gustos. Anima't a tastar-les totes i tria les teues receptes favorites. I llança't a provar les teues pròpies combinacions. Molt fàcils de preparar!
Varietat de receptes amb els nostres Natxos
Natxos clàssics
Recepta per a 4 persones
Ingredients
- 1 bossa de natxos.
- 30 g formatge cheddar.
- 30 g gouda ratllat.
- Jalapeños (quantitat necessària, al gust).
- 3 cullerades soperes de formatge cottage.
- 1 cullerada sopera de llima espremuda.
- 3 cullerades soperes de guacamole.
- 3 cullerades soperes de salsa mexicana.
- Coriandre.
Preparació
1. Col·loca els natxos en el plat on se serviran i empolvora'n una part amb gouda ratllat i cheddar ratllat.
2. Cobrix la part sense formatge amb paper d'alumini i porta els natxos al forn amb el grill encés, i deixa que el formatge es fonga. Retira'ls quan es fonga i abans que comence a gratinar-se.
3. Afig rodanxes de jalapeño sobre els natxos i ajusta la quantitat al teu gust.
4. Distribuïx el guacamole en una part, la salsa mexicana en una altra i el formatge cottage barrejat amb suc de llima en una altra, de manera atractiva.
5. Empolvora amb coriandre acabat de picar.
Natxos vegetarians
Recepta per a 4 persones
Ingredients
- 1 bossa de natxos.
- 2 tomaques d'ensalada.
- ½ ceba roja
- ¼ de pimentó verd.
- Coriandre (quantitat necessària).
- 1 llima dolça.
- 1 alvocat.
- 2 cullerades soperes de fesols pintos cuits.
- 2 cullerades soperes de dacsa dolça.
- 2 cullerades soperes d'olives negres a rodanxes.
Preparació
1. Pica la ceba en cubs xicotets, assaona-la i esclafa-la lleugerament sobre la taula amb el dors d'un ganivet o un plat o recipient pla.
2. Pela i talla les tomaques en cubs. Mescla les tomaques amb la ceba en un recipient.
3. Pica el pimentó molt fi i afig-lo a la mescla de tomaca.
4. Afig el suc d'una llima i empolvora amb coriandre acabat de picar, després, mescla-ho bé. Reserva la mescla.
5. Estén els natxos en el recipient on se serviran i cobrix-los amb la mescla de tomaca.
6. Afig l'alvocat tallat en trossos grans.
7. Per a acabar, escampa els fesols, la dacsa i les olives per damunt.
Natxos amb pollastre i picant
Recepta per a 4 persones
Ingredients
- 1 bossa de natxos.
- 1 cullerada sopera de mantega.
- 2 cullerades soperes de salsa piri-piri.
- 4 cullerades soperes de vinagre blanc.
- 1 paquet de tires de pit de pollastre al natural.
- 80 g de formatge blau.
- 1 tomaca
- ½ ceba
- Mozzarella.
Preparació
1. Fon la mantega juntament amb el vinagre i la salsa piri-piri en un recipient adequat, mesclant amb unes varetes. Ajusta la sal i el pebre al gust. Reserva.
2. Incorpora el pollastre a la salsa i afig el formatge blau esmicolat. Assegura't que tot quede ben impregnat.
3. Col·loca els natxos en una safata per a forn i afig la tomaca pelada, sense llavors i tallada en cubs, juntament amb la ceba en juliana.
4. Distribuïx el pollastre i el formatge blau sobre els natxos.
5. Empolvora amb formatge mozzarella i enforna durant uns 5 minuts.
Natxos amb carn i xili
Recepta per a 4 persones
Ingredients
- 1 bossa de natxos.
- 1 pot de xili amb carn.
- 6 rodanxes de jalapeños.
- 100 g de 4 formatges.
- Coriandre.
Preparació
1. Col·loca els natxos en una safata per a forn.
2. Calfa el xili amb carn en un casset i quan bulla, distribuïx-lo sobre els natxos.
3. Afig jalapeños al gust i empolvora amb la mescla de 4 formatges.
4. Enforna durant 1 o 2 minuts, fins que el formatge es fonga.
5. Empolvora amb coriandre fresc acabat de picar.
Altres recomanacions
Amplia la teua paleta de sabors amb estes Salses per a dipejar amb els teus Natxos.
Si t'agraden els sabors forts, tasta la nostra recepta de Tacos mexicans.
Descobrix les nostres varietats de Torrades: pa torrat de sabors, crackers, regañás, crostons, etc.