Et suggerim una varietat de receptes amb els nostres Natxos: clàssics, vegetals, amb pollastre picant, etc.

Prepara les receptes més variades i irresistibles amb els nostres Natxos

29 de juliol de 2024

Imagina una taula repleta amb els nostres Natxos cruixents, acompanyats d'ingredients frescos i saborosos. T'agrada la idea? Disposem de la millor selecció de receptes amb Natxos per a donar varietat i arredonir les teues reunions amb familiars i amics. Èxit assegurat!

Sorprén-te amb la gran qualitat i versatilitat dels nostres Natxos. Des de les preparacions clàssiques fins a opcions vegetarianes i picants, ens adaptem a tots els gustos. Anima't a tastar-les totes i tria les teues receptes favorites. I llança't a provar les teues pròpies combinacions. Molt fàcils de preparar!

Varietat de receptes amb els nostres Natxos

Natxos clàssics

Prepara las recetas más variadas e irresistibles con nuestros Nachos.

Recepta per a 4 persones

Ingredients

  • 1 bossa de natxos.
  • 30 g formatge cheddar.
  • 30 g gouda ratllat.
  • Jalapeños (quantitat necessària, al gust).
  • 3 cullerades soperes de formatge cottage.
  • 1 cullerada sopera de llima espremuda.
  • 3 cullerades soperes de guacamole.
  • 3 cullerades soperes de salsa mexicana.
  • Coriandre.

Preparació

1. Col·loca els natxos en el plat on se serviran i empolvora'n una part amb gouda ratllat i cheddar ratllat.

2. Cobrix la part sense formatge amb paper d'alumini i porta els natxos al forn amb el grill encés, i deixa que el formatge es fonga. Retira'ls quan es fonga i abans que comence a gratinar-se.

3. Afig rodanxes de jalapeño sobre els natxos i ajusta la quantitat al teu gust.

4. Distribuïx el guacamole en una part, la salsa mexicana en una altra i el formatge cottage barrejat amb suc de llima en una altra, de manera atractiva.

5. Empolvora amb coriandre acabat de picar.

Natxos vegetarians

Prepara las recetas más variadas e irresistibles con nuestros Nachos.

Recepta per a 4 persones

Ingredients

  • 1 bossa de natxos.
  • 2 tomaques d'ensalada.
  • ½ ceba roja
  • ¼ de pimentó verd.
  • Coriandre (quantitat necessària).
  • 1 llima dolça.
  • 1 alvocat.
  • 2 cullerades soperes de fesols pintos cuits.
  • 2 cullerades soperes de dacsa dolça.
  • 2 cullerades soperes d'olives negres a rodanxes.

Preparació

1. Pica la ceba en cubs xicotets, assaona-la i esclafa-la lleugerament sobre la taula amb el dors d'un ganivet o un plat o recipient pla.

2. Pela i talla les tomaques en cubs. Mescla les tomaques amb la ceba en un recipient.

3. Pica el pimentó molt fi i afig-lo a la mescla de tomaca.

4. Afig el suc d'una llima i empolvora amb coriandre acabat de picar, després, mescla-ho bé. Reserva la mescla.

5. Estén els natxos en el recipient on se serviran i cobrix-los amb la mescla de tomaca.

6. Afig l'alvocat tallat en trossos grans.

7. Per a acabar, escampa els fesols, la dacsa i les olives per damunt.

Natxos amb pollastre i picant

Prepara las recetas más variadas e irresistibles con nuestros Nachos.

Recepta per a 4 persones

Ingredients

  • 1 bossa de natxos.
  • 1 cullerada sopera de mantega.
  • 2 cullerades soperes de salsa piri-piri.
  • 4 cullerades soperes de vinagre blanc.
  • 1 paquet de tires de pit de pollastre al natural.
  • 80 g de formatge blau.
  • 1 tomaca
  • ½ ceba
  • Mozzarella.

Preparació

1. Fon la mantega juntament amb el vinagre i la salsa piri-piri en un recipient adequat, mesclant amb unes varetes. Ajusta la sal i el pebre al gust. Reserva.

2. Incorpora el pollastre a la salsa i afig el formatge blau esmicolat. Assegura't que tot quede ben impregnat.

3. Col·loca els natxos en una safata per a forn i afig la tomaca pelada, sense llavors i tallada en cubs, juntament amb la ceba en juliana.

4. Distribuïx el pollastre i el formatge blau sobre els natxos.

5. Empolvora amb formatge mozzarella i enforna durant uns 5 minuts.

Natxos amb carn i xili

Prepara las recetas más variadas e irresistibles con nuestros Nachos.

Recepta per a 4 persones

Ingredients

  • 1 bossa de natxos.
  • 1 pot de xili amb carn.
  • 6 rodanxes de jalapeños.
  • 100 g de 4 formatges.
  • Coriandre.

Preparació

1. Col·loca els natxos en una safata per a forn.

2. Calfa el xili amb carn en un casset i quan bulla, distribuïx-lo sobre els natxos.

3. Afig jalapeños al gust i empolvora amb la mescla de 4 formatges.

4. Enforna durant 1 o 2 minuts, fins que el formatge es fonga.

5. Empolvora amb coriandre fresc acabat de picar.

Altres recomanacions

Amplia la teua paleta de sabors amb estes Salses per a dipejar amb els teus Natxos.

Si t'agraden els sabors forts, tasta la nostra recepta de Tacos mexicans.

Descobrix les nostres varietats de Torrades: pa torrat de sabors, crackers, regañás, crostons, etc.