Cuida la teua alimentació amb receptes amb pollastre al natural, dos novetats riques en proteïnes i baixes en greixos.

Pollastre al natural, receptes saludables i molt fàcils de preparar

01 de juliol de 2022

Per a ajudar-te en la cura de la teua alimentació, et presentem una novetat rica en proteïnes i baixa en greixos: Pollastre al natural. Té una enorme versatilitat en cuina, ja que es pot preparar nombroses receptes fàcils i delicioses. Pren nota dels nostres suggeriments:

Receptes amb pollastre al natural

Ensalada de canonges, dacsa, pollastre, alvocat, tomaques cherry i pipes

Imagen Texto 1 pollo y merluza natural

Ingredients:

  • 70 g de canonges
  • 1 llanda de pollastre al natural
  • 50 g de dacsa dolça
  • 60 g d'alvocat
  • ½ tomaca en branca
  • 7 g de pipes naturals
  • 10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
  • 40 ml d'oli d'oliva verge extra

Preparació:

  • Prepara una base de canonges en un recipient apropiat.
  • Talla la tomaca en daus xicotets i afig-la amb la dacsa i l'alvocat tallat a rodanxes fines.
  • Esmicola el pollastre al natural sobre l'ensalada.
  • Empolvora amb les pipes.
  • Salpebra i amanix al gust amb oli i vinagre balsàmic de Mòdena.

Arròs integral saltat amb ou i pollastre

Imagen Texto 2 pollo y merluza natural

Ingredients:

  • 1 got d'arròs integral
  • 1 ou
  • ½ ceba roja
  • 50 g de carlota
  • 3 g de gingebre
  • 40 ml de salsa de soja
  • 1 llanda de pollastre al natural
  • Coriandre al gust
  • Oli d'oliva verge extra

Preparació:

  • En un plat, reserva el gingebre ben picat, la ceba roja tallada en juliana molt fina i la carlota preparada en bastons fins.
  • En un wok o paella ampla, calfa dos cullerades d'oli d'oliva verge extra. Afig el gingebre ben picat. Quan el gingebre balle, afig l'ou prèviament batut. Fes ballar la paella perquè l'ou no s'apegue.
  • Abans que qualle l'ou per complet, afig l'arròs integral i esmicola'l bé en la paella. Remou amb energia i salta sempre que es puga, de manera que l'ou i l'arròs comencen a integrar-se bé.
  • Afig la carlota i la ceba roja, les dos tallades en tires. Salta el conjunt a foc intens un parell de minuts.
  • Afig el pollastre al natural i continua saltant i removent amb energia.
  • Quan l'arròs estiga a punt i la ceba i la carlota comencen a cuinar-se, però seguisquen al dente, afig la salsa de soja per les vores de la paella. Mai deixes de remoure i saltar.
  • Servix en un plat i culmina amb coriandre picat al gust.

Pasta amb pollastre, cherrys, all i vitet

Imagen Texto 3 pollo y merluza natural

Ingredients:

  • 200 g de fusilli
  • 15 tomaques cherry
  • 2 grans d'all
  • 1 vitet de caiena
  • 1 llanda de pollastre al natural
  • 1 cullerada d'orenga
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Pebre negre al gust
  • Formatge ratllat (opcional)

Preparació:

  • Bull aigua en una olla àmplia. Sala generosament i afig la pasta. Cou dos minuts menys del temps que indica el fabricant, ja que s'acabaran de cuinar en la paella.
  • En una paella àmplia, salta els alls picats finament en l'oli d'oliva verge extra i seguidament afig la caiena. Quan comencen a daurar, afig les tomaques cherry rentades amb una lleugera incisió de ganivet en la pell. Salta en la paella fins que les tomaques comencen a arrugar-se.
  • Afig la llanda completa de pollastre al natural i ajunta amb el sofregit. Afig en la mateixa paella els fusilli i remou amb energia, buscant que es mescle bé el conjunt.
  • Afig a la paella dos cullerots de l'aigua on s'ha cuit la pasta. Salta i remou amb energia: el midó de la pasta i l'aigua de cocció s'aniran evaporant i donaran cremositat al conjunt. Afig l'orenga i fes l'última volta.
  • Quan la pasta estiga a punt, emplata. Es pot acabar el plat amb pebre negre acabat de moldre, formatge ratllat i/o més pollastre al natural.

Altres recomanacions

També pots cuidar els teus desdejunis i berenars amb estes Receptes amb Cereals Avena Crunchy.