Per a ajudar-te en la cura de la teua alimentació, et presentem una novetat rica en proteïnes i baixa en greixos: Pollastre al natural. Té una enorme versatilitat en cuina, ja que es pot preparar nombroses receptes fàcils i delicioses. Pren nota dels nostres suggeriments:
Receptes amb pollastre al natural
Ensalada de canonges, dacsa, pollastre, alvocat, tomaques cherry i pipes
Ingredients:
- 70 g de canonges
- 1 llanda de pollastre al natural
- 50 g de dacsa dolça
- 60 g d'alvocat
- ½ tomaca en branca
- 7 g de pipes naturals
- 10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena
- 40 ml d'oli d'oliva verge extra
Preparació:
- Prepara una base de canonges en un recipient apropiat.
- Talla la tomaca en daus xicotets i afig-la amb la dacsa i l'alvocat tallat a rodanxes fines.
- Esmicola el pollastre al natural sobre l'ensalada.
- Empolvora amb les pipes.
- Salpebra i amanix al gust amb oli i vinagre balsàmic de Mòdena.
Arròs integral saltat amb ou i pollastre
Ingredients:
- 1 got d'arròs integral
- 1 ou
- ½ ceba roja
- 50 g de carlota
- 3 g de gingebre
- 40 ml de salsa de soja
- 1 llanda de pollastre al natural
- Coriandre al gust
- Oli d'oliva verge extra
Preparació:
- En un plat, reserva el gingebre ben picat, la ceba roja tallada en juliana molt fina i la carlota preparada en bastons fins.
- En un wok o paella ampla, calfa dos cullerades d'oli d'oliva verge extra. Afig el gingebre ben picat. Quan el gingebre balle, afig l'ou prèviament batut. Fes ballar la paella perquè l'ou no s'apegue.
- Abans que qualle l'ou per complet, afig l'arròs integral i esmicola'l bé en la paella. Remou amb energia i salta sempre que es puga, de manera que l'ou i l'arròs comencen a integrar-se bé.
- Afig la carlota i la ceba roja, les dos tallades en tires. Salta el conjunt a foc intens un parell de minuts.
- Afig el pollastre al natural i continua saltant i removent amb energia.
- Quan l'arròs estiga a punt i la ceba i la carlota comencen a cuinar-se, però seguisquen al dente, afig la salsa de soja per les vores de la paella. Mai deixes de remoure i saltar.
- Servix en un plat i culmina amb coriandre picat al gust.
Pasta amb pollastre, cherrys, all i vitet
Ingredients:
- 200 g de fusilli
- 15 tomaques cherry
- 2 grans d'all
- 1 vitet de caiena
- 1 llanda de pollastre al natural
- 1 cullerada d'orenga
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Pebre negre al gust
- Formatge ratllat (opcional)
Preparació:
- Bull aigua en una olla àmplia. Sala generosament i afig la pasta. Cou dos minuts menys del temps que indica el fabricant, ja que s'acabaran de cuinar en la paella.
- En una paella àmplia, salta els alls picats finament en l'oli d'oliva verge extra i seguidament afig la caiena. Quan comencen a daurar, afig les tomaques cherry rentades amb una lleugera incisió de ganivet en la pell. Salta en la paella fins que les tomaques comencen a arrugar-se.
- Afig la llanda completa de pollastre al natural i ajunta amb el sofregit. Afig en la mateixa paella els fusilli i remou amb energia, buscant que es mescle bé el conjunt.
- Afig a la paella dos cullerots de l'aigua on s'ha cuit la pasta. Salta i remou amb energia: el midó de la pasta i l'aigua de cocció s'aniran evaporant i donaran cremositat al conjunt. Afig l'orenga i fes l'última volta.
- Quan la pasta estiga a punt, emplata. Es pot acabar el plat amb pebre negre acabat de moldre, formatge ratllat i/o més pollastre al natural.
Altres recomanacions
També pots cuidar els teus desdejunis i berenars amb estes Receptes amb Cereals Avena Crunchy.