Platos Preparados Asados de Mercadona para Navidad

Plats Preparats Rostits de Mercadona per Nadal

15 de desembre de 2016

Sabem que el Nadal és una època molt especial en la qual volem aprofitar cada minut al costat d’aquells que més estimem. Per això, en Mercadona t'ajudem a enllestir plats preparats rostits de Nadal riquíssims, sense necessitat d'invertir llargues hores a la cuina i sense tindre que netejar després

De cara al Nadal et recomanem diversos rostits, perquè prepares saboroses receptes i els teus convidats queden satisfets.

Pollastre Rostit de Mercadona

El pollastre rostit de Mercadona és un plat molt saborós, ja que porta el seu propi suc perquè tinga tot el seu sabor.

És ideal per a preparar en qualsevol moment o lloc, ja que només necessita calfar-se i servir.

Com preparar el Pollastre Rostit

  • Microones: Es pot calfar 12 minuts.
  • Forn: 20 minuts al forn a 180º.
  • Pots acompanyar-lo de qualsevol guarnició, com creïlles i verdures rostides, o amanida.

Pollastre Rostit Trossejat de Mercadona

També pots trobar a Mercadona el Pollastre Rostit en Trossos. Ve en una borsa que conté 4 envasos individuals d'una ració: dos quarts davanters i dos quarts del darrere. S'ha de conservar al frigorífic entre 0 i 4 graus.

És un plat fàcil de preparar, ràpid i molt còmode, ja que no necessites consumir-ho d'una sola vegada. Si no vas a utilitzar el pollastre sencer, pots agafar només el tros que vages a consumir i guardar la resta per a un altre moment.

A més, no et cremes ni et taques en partir-ho! Perquè el Pollastre Rostit Trossejat de Mercadona ja ve partit en 4 trossos envasats individualment, amb el seu propi suc.

Com preparar el Pollastre Rostit Trossejat:

Segons anem a utilitzar forn o microones per a la seua preparació hem de seguir les següents instruccions:

  • Microones: calfar durant 4 minuts per peça a màxima potència (si col·loquem les 4 peces juntes dins del microones calfarem durant 12 minuts aproximadament).
  • Forn: col·locar les peces que es vagen a consumir en un recipient apte per al forn i calfar aproximadament durant 20 minuts a 180ºC.

Braó de Porc Rostit de Mercadona

En la nostra secció de Plats Preparats refrigerats, també pots escollir el Braó de Porc Rostit, una altra bona opció per servir a la teua taula aquest Nadal.

A vegades no ens plantegem cuinar un plat com el Braó de Porc Rostit en Nadal, perquè requereix cert temps d'elaboració i preferim destinar-ho a gaudir de familiars i amics. Ara, Mercadona t'ofereix aquest plat preparat, perquè ho cuines ràpidament, amb tot el seu sabor i la màxima comoditat.

Per a gaudir d'aquest suculent plat de braó rostit amb la teua família, només necessites calfar i servir.

Com preparar el Braó de Porc Rostit:

Depèn de si esculls microones o forn per a la seua preparació, has de seguir els següents passos:

  • Microones: durant 5 minuts a màxima potència.
  • Forn: col·locar les peces que es vagen a consumir en un recipient apte per al forn i calfar aproximadament durant 15 minuts a 180ºC.

Ho pots servir amb qualsevol tipus de guarnició: creïlles fregides, remenat de bolets, xucrut, puré…

Espatlla de Corder Rostit de Mercadona

Un altre plat que també et recomanem per als dies de Nadal, perquè només et preocupes de gaudir amb la teua família i no de cuinar durant hores, és la nostra Espatlla de Corder Rostit, una recepta molt saborosa i alhora clàssica en aquestes dates.

És un plat molt fàcil de preparar, ideal per a acompanyar amb qualsevol tipus de guarnició: cebes, creïlles, carlotes, verdures...


Com preparar l'Espatlla de Corder Rostit:

  • Forn: escalfar el forn, traure l'espatlla del seu envàs i col·locar-la en un recipient apte, calfar aproximadament durant 15 minuts a 180ºC i després afegir la salsa (inclosa dins de l'envàs) i rostir durant 5 minuts més.

Altres Recomanacions

Per a complementar aquests plats, et recomanem el Vitelo Tonnato, autèntica i deliciosa recepta italiana de fins talls de vedella, amb una saborosa salsa d'anxoves, tonyina i tàperes. A més, no conté gluten!
Si us ve de gust, tria entre els vins, sidres i caves de Mercadona per a acompanyar l'apetitós Rostit.

I per a rematar el menjar o sopar, res més tradicional i adequat en aquestes dates que compartir amb els teus els nostres Torrons Hacendado.