Serveix el millor dels menús nadalencs sense haver de passar-te hores en la cuina amb els plats preparats i masses de pasta fullada de Mercadona.

Plats nadalencs de Mercadona

26 de desembre de 2017

Aquestes festes oblida't de passar llargues hores en la cuina. A Mercadona t'ho posem fàcil i cuinem per a tu. Sorprén els teus convidats i presenta la millor de les taules nadalenques amb les nostres propostes:

  • Pollastre desossat a mà

Tria entre els nostres dos farciments: prunes, panses i anous; o pernil, formatge i ou. Només has d'obrir l'envàs, tallar-lo a rodanxes i servir-ho fred o calent. És ideal com a entrant i perfecte per a acompanyar-lo amb salses.

  • Espatla de corder rostida

Un dels plats tradicionals d'aquestes festes; te la presentem en una caixa que conté l'espatla per a dos o tres racions, acompanyada d'un sobre amb la seua salsa. Es pot calfar al forn o al microones. La seua carn és tendra i saborosa; acompanya-la amb creïlles fornejades, verdures o amanida. Tradició en la teua taula amb el sabor de sempre i el mínim temps de dedicació.

  • Masses de Pasta fullada de Mercadona

Riquíssimes masses fresques de pasta fullada, cruixents i lleugeres, ideals per a preparar tot tipus de receptes: palmeretes, trenes, vol-au-vents, croissants o galetes tradicionals de Nadal.

Altres Recomanacions

I amb el café… els tradicionals dolços nadalencs promouran la millor de les sobretaules. Viu el Nadal més dolç amb els torrons i l’assortiment de galetes de Mercadona; i no t'oblides dels nostres deliciosos bombons per a prendre a qualsevol hora.