Pistachos Tostados Hacendado

Pistatxos Torrats Hacendado, molt més que un snack!

13 de març de 2017

Aquesta fruita seca tan saborosa constitueix una rica font de fibra i magnesi i, a més, destaca pel seu alt contingut en ferro. També ha sigut reconegut el seu efecte saciant, entre altres virtuts.

Tot açò, unit al seu deliciós sabor característic, els converteix en indispensables en qualsevol aperitiu equilibrat.

Pistatxo Torrat Hacendado, ara també sense sal

Mercadona t'ofereix el Pistatxo Torrat Hacendado, perquè pugues picar entre hores.

Un plaer inconfusible i irresistible ara en dos modalitats diferents: tant si t'agraden els Pistatxos Torrats Hacendado amb sal de tota la vida, com si prefereixes els nous Pistatxos Torrats sense sal, ja pots gaudir del seu espectacular sabor com a aperitiu, entre hores o en qualsevol moment del dia.

Tots dos són productes Sense gluten i es presenten en dos tamanys diferenciats: un de 300 grams en el cas del Pistatxo Torrat i un altre de 150 grams en la modalitat sense sal.

Un snack que dóna molt de joc

L'ús del pistatxo com a snack és el més popular i estès. No obstant això, és un excel·lent ingredient per a amanides, en pols o picats per arrebossar, a trossos mesclats amb iogurt, sencers com a decoració de pastissos o com a complement d'una infinitat de plats… Tot és qüestió de posar-li imaginació!

Dóna't el plaer més ric i suma't a un deliciós aperitiu amb els Pistatxos Torrats Hacendado, amb i sense sal. Molt més que un snack!

Altres recomanacions

Si t'agrada la varietat, comparteix la Fruita seca de Mercadona: Pipes gegants i Cocktail Mescla… Boníssim!

I no oblides acompanyar els teus aperitius amb una Cervesa de Mercadona o un Refresc.