Unes postres molt especials a base d'ametla i cacauet

Pastís Sense Gluten d'ametla amb caramel i cacauets

12 de setembre de 2017

Si et van les postres, el nou pastís sense gluten de Mercadona, d'ametla amb caramel i cacauets, superarà totes les teues expectatives: és una combinació absolutament irresistible que inclou una rica base d'ametla acompanyada per crema de torró, caramel i cacauets torrats. Tot açò recobert amb una fina capa de xocolate amb llet. Sona bé, veritat? Doncs sap molt millor!

Pastís sense gluten d'ametla amb caramel i cacauets al forn

Dins de les delicioses postres que tenim a Mercadona, el pastís sense gluten d'ametla amb caramel i cacauets farà les delícies dels amants del dolç. Ideal per a posar el colofó a un estupend menjar, una celebració inoblidable, per a berenar o per a servir entre hores, en qualsevol moment!

Aquest producte de pastisseria sueca, està fabricat a Torslanda (Suècia) i es presenta en un envàs de 600 grams. Permet gaudir d'entre 8 a 10 racions.

Sense gluten

Mercadona manté des de fa molts anys un ferm compromís amb el col·lectiu celíac. Aquest saborós pastís no conté gluten, per la qual cosa resulta apte per a persones amb malaltia celíaca i apropiat per a aquelles que seguisquen una dieta vegetariana.

No obstant això, aquest pastís d'ametla, caramel i cacauet conserva tot el sabor dels seus riquíssims ingredients.

Preparació i conservació

Per a gaudir d'aquest apetitós pastís d'ametla amb caramel i cacauet, n'hi ha prou amb descongelar el producte a temperatura ambient durant 40 minuts. I ja està llest per a servir.

El seu emmagatzematge ha de realitzar-se al refrigerador a 6 ºC mínim durant un màxim de 7 dies. En congelador a -6 °C o menys durant 30 dies.

Unes postres d'irresistible sabor i fàcil preparació! Dóna't un capritx i gaudeix hui mateix del nou pastís sense gluten de Mercadona.

Altres recomanacions

A Mercadona, tenim disponibles més pastissos sense gluten. Si no l'has provat ja, et recomanem que gaudisques del pastís Mousse de Llima sense gluten de Mercadona, ideal per a tots els nostres clients, incloses les persones celíaques!