Tasta les torrades extracruixents de pa amb blat Hacendado. Combina-les amb tot tipus de productes, tant salats com dolços.

Pa amb blat Hacendado

07 de març de 2018

Menjar pa és una tradició molt arrelada en els països mediterranis. En Mercadona tenim diferents tipus de pa que s'adapten a tots els gustos. Entre estos destaquem les llesques extra cruixents de pa amb blat Hacendado.

Es presenten en un envàs de 16 unitats, estan elaborades amb ingredients naturals i són molt versàtils, ja que combinen amb quasi tots els productes del teu rebost, tant salats com dolços.

Bones idees per a menjar el cruixent pa amb blat

Des del moment del teu esmorzar fins al sopar, el pa amb blat Hacendado et pot acompanyar en qualsevol dels teus menjars.

Per exemple, al matí pots untar-lo amb mantega i melmelada per a acompanyar el teu café o te favorit. A mitjan matí està deliciós amb pit de gall dindi i formatge light d'untar. Mentre que a la vesprada el pots menjar amb altres cremes, com guacamole o hummus, i afegir-li tomaques cherry.

Aquestes són algunes idees, però segur que se t'ocorren moltes més formes d'assaborir aquest pa que també és apte per a dietes lactovegetarianes. Pots utilitzar aquestes llesques per a tot tipus de barquetes i tapes.

Altres recomanacions

Acompanya els teus desdejunis o berenars amb el Te matxa Hacendado, et presentem tres maneres de preparar-lo: a l'estil tradicional, matxa latte o smoothie de te matxa.