Descobrix els nostres diferents tipus de Salses quètxup i prepara una recepta amb cada una.

Receptes amb Salses quètxup per a les nits dels divendres

03 de juliol de 2023

Els divendres, després de tot el tràfec setmanal, abellix un sopar informal, fàcil de preparar, però apetitós, veritat? I també divertit, per què no? Així, entres en "mode cap de setmana" amb un altre aire.

Si necessites idees per a eixos moments especials, et donarem uns quants suggeriments de receptes exprés amb Salsa quètxup, el teu condiment favorit. Una salsa que no falla mai i que aporta una nota de color, per a les ocasions especials en les quals fas un extra i t'agrada quedar-te amb bon sabor de boca.

A més, tens a la teua disposició la Salsa quètxup en tres versions diferents, perquè tries la que més t'agrade. Tres productes sense gluten, aptes per a celíacs.

Salsa quètxup

Salsa Kétchup de Mercadona

  • El clàssic quètxup agredolç fet amb tomaca, sucre i vinagre, el de sempre.
  • Ideal per a tota classe de receptes, però especialment indicat per a hamburgueses, entrepans de salsitxes de Frankfurt, creïlles fregides, pollastre fregit, etc.

Hamburguesa clàssica

1. Cuina l'hamburguesa per les dos cares. Col·loca el formatge Havarti sobre l'hamburguesa i gira-la.

2. Afig també cogombrets, una rodanxa de ceba dolça crua i brots tendres.

3. Servix l'hamburguesa en pa brioix i amb creïlles fregides.

4. Afig quètxup tant a l'hamburguesa com a les creïlles fregides.

Salsa quètxup zero

Salsa Kétchup Zero Mercadona

  • La salsa perfecta per a qui no vol renunciar a l'autèntic sabor del quètxup, però el preferix amb menys sucre.
  • Amb l'última millora que hem fet en este producte, aconseguim reduir -0,5 g la quantitat de sucre present en els ingredients.
  • Afegim 20 g més de tomaca per cada 100 g, i així s’aconseguix més sabor de tomaca.
  • A més, canviem els ingredients, substituint el maltitol per la fibra de dacsa, i d'esta manera la recepta és més saludable.

Alvocats farcits de gambes

1. Talla per la meitat 2 alvocats i llesca l'interior sense arribar a desapegar la carn de la pell. Reserva.

2. Salta 1 all laminat amb un rajolí d'oli d'oliva. Quan daure, afig uns 30 g de gambes pelades i salta-ho.

3. Col·loca una base de quètxup zero. Mescla les gambes saltades i l'alvocat amb 3 o 4 tomaques cherry tallades per la meitat i mescla amb una cullerada sopera de quètxup zero. Farcix la pell dels alvocats amb la mescla.

4. Decora amb un poc més de quètxup zero, raves tallats a làmines i cebollí picat fi.

Quètxup monodosi

Kétchup Monodosis de Mercadona

  • És el mateix quètxup del pot de 600 g, però en sobres individuals.
  • La solució més pràctica per a poder emportar-te'l a qualsevol lloc, sense necessitat d'obrir ni transportar el pot sencer i consumint només el que necessites.

Entrepans de salsitxes Frankfurt

1. Passa dos pans de hot dog per la planxa amb una culleradeta de mantega, perquè es daure l'interior.

2. Calfa en la planxa 2 salsitxes cuites i afig-les al pa.

3. Posa la salsa amb els sobres de quètxup i corona amb ceba fregida i cogombrets picats.

Conservació

Una vegada obert, s'ha de conservar al frigorífic. Es recomana consumir-ho abans d'un mes.

Altres recomanacions

Prepara't una deliciosa Hamburguesa farcida de formatge amb pa sense gluten i completa-la amb el teu quètxup favorit.

Preferixes pizza? Tasta les nostres Pizzes d'estil napolità: Margarita, Pollastre i Serrana.

Si busques més alternatives ràpides i fàcils de preparar per als sopars dels divendres, et suggerim estes Receptes fresques i lleugeres amb conserves al natural.