Nuevas salsas ya en Mercadona

Noves salses en Mercadona!

15 de novembre de 2016

Ja pots trobar en Mercadona els complements ideals per a acompanyar les teues hamburgueses, frankfurts i creïlles fregides. Salses que potencien el sabor i la textura dels plats, que els complementen o contrasten i que els aporten diversitat, alegria i color.
Mercadona afig a la seua àmplia varietat de salses les noves Salses Burger, Ketchup McDonald’s i Creïlles Galló. Sabors genuïns perquè pugues triar la teua salsa favorita i gaudir del menjar més apetitós.

Noves salses en Mercadona. Una salsa per a cada plat

Mercadona vol posar al teu abast la combinació més saborosa possible. Per açò et recomanem utilitzar cada salsa amb un plat concret:

  • Salsa Burger

Especialment indicada per a acompanyar la teua hamburguesa o frankfurt.
Grandària: 250 ml.

  • Ketchup McDonald’s

La salsa ketchup més genuïna, amb la recepta original de McDonald’s, ara ja disponible en Mercadona. Ideal per a condimentar plats d'hamburguesa o frankfurt
Grandària: 450 grams.

  • Salsa creïlles galló

Aquesta salsa és la que millor combina amb creïlles fregides.
Grandària: 250 ml.

Manera d'ús de les salses

Obrir i consumir. Les salses Burger, Creïlles Galló i Ketchup McDonald´s estan llestes per a ser utilitzades i així poder disfrutar ràpidament del seu sabor.

Conservació

Una vegada obertes aquestes salses tenen una vida útil d'1 mes i ha de conservar-se en lloc fresc i sec (conservar sempre en fred).
Si t'agraden les hamburgueses, els frankfurts i les creïlles fregides, t'agradarà amanir-los amb les noves Salses de venda en Mercadona i disfrutar del seu rotund sabor… Perquè estan per a xuclar-se els dits!

Altres recomanacions

Si eres amant dels plats preparats, et recomanem el sabor casolà del Pollastre Rostit Trossejat Hacendado. Ràpid, fàcil i deliciós.
La Tomaca Recepta Artesana de Hacendado és una altra excel•lent opció per a acompanyar els teus plats favorits i es pot gaudir freda o calenta. I si prefereixes realçar el sabor dels teus plats amb oli, pots utilitzar l'Oli d'Oliva Verge Hacendado en cru com condiment i també per a cuinar o fregir.