Nuevas Salsas para darle sabor a tus platos

Noves salses Curri, Jalapeño i Cremosa

28 de abril de 2017

Mercadona posa a la teua disposició una rica varietat de salses, els complements ideals per a donar un toc diferent i especial als teus plats, entrepans i creïlles fregides.

Recomanacions sobre les noves salses de Mercadona: Curri, Jalapeño i Cremosa

Les salses són complements que realcen el sabor dels nostres menjars i les doten d'una nova dimensió. Coneixes les noves salses de Mercadona?

  • Salsa Curri, amb un toc picant, resulta ideal per a acompanyar arrebossats, carns rostides, creïlles grill, etc. A part d'altres ingredients com compota de poma, aquesta salsa té el curri com a ingredient principal.
  • Salsa Cremosa i Salsa Jalapeño: ideals per a dippear amb nachos i/o acompanyar els teus entrepans. La salsa cremosa inclou ingredients com rovell d'ou, cebollí i suc de llima, mentre que en l'elaboració de la salsa Jalapeño s'utilitzen cogombret, vitet jalapeño i pimentó roig, entre altres.

Com utilitzar i conservar les salses Curri, Jalapeño i Cremosa

Les nostres salses Curri, Jalapeño i Cremosa són productes de ràpid ús, estan llestes per a ser utilitzades i així poder gaudir ràpidament del seu sabor. D'aquesta forma, pots consumir-les immediatament i no necessites elaborar tu mateix la salsa, amb la qual cosa estalvies temps i guanyes en comoditat.

Han de conservar-se a un lloc fresc i sec. Una vegada obert l'envàs, que conté 250 ml, tenen una vida útil de dos setmanes i s’han de mantindre sempre en fred.

Vols donar aquest toc especial als teus plats i entrepans? Tria la teua salsa favorita i gaudeix del seu sabor!

Altres recomanacions

Si vols acompanyar les creïlles fregides, frankfurts i hamburgueses amb altres salses, prova les Salses Burger, Ketchup McDonald’s i Creïlles Grill.

I si prefereixes altres opcions també disposes de la Tomaca Recepta Artesana d'Hacendado, que es pot gaudir freda o calenta.