Noves Cerveses Reserva i Doble Malta de Mercadona

Noves Cerveses Reserva i Doble Malta

17 de novembre de 2017

Ja pots trobar en les tendes Mercadona, les nostres noves cerveses Reserva i Doble Malta, dos excel·lents opcions d'intens sabor i amb cos, que no et deixaran indiferent.

Nova Cervesa Reserva, una opció més especial

La nova Cervesa Reserva de Mercadona es presenta amb 7,2º d'alcohol, la qual cosa la fa perfecta per a eixos moments en els quals es prefereix degustar una cervesa un poc més especial.

El seu intens sabor s'encarrega d'açò. Si vols gaudir al màxim de la cervesa Reserva, pots mantindre-la en la nevera, però no la begues massa freda. Així, podràs apreciar tant el seu característic aroma com, sobretot, el seu equilibrat sabor entre amarg i dolç.

La cervesa Reserva de Mercadona té una tonalitat clarament torrada i una bromera notable, densa i blanca. En degustar-la, comprovaràs que és una cervesa amb molt de cos i amb un sabor molt constant, que t'acompanya des del principi fins al final del glop.

Per al maridatge amb la cervesa Reserva de Mercadona, la millor opció és triar carns suaus i peixos, que no vagen a competir amb el seu sabor o, per a una reunió informal amb els amics, també vindran molt bé uns snacks fregits.

Nova Cervesa Doble Malta, amb doble d'intensitat

La nova cervesa Doble Malta de Mercadona assoleix els 7,4º d'alcohol, per la qual cosa, de la mateixa manera que passa amb la cervesa Reserva, també ofereix un sabor molt intens, recolzat en la seua doble malta.

Li caracteritza un color torrat i un sabor principalment amarg de principi a fi del glop. Es tracta d'una cervesa única, amb una bromera curiosament fina, però molt persistent i que acompanya en tot moment la degustació. Podràs gaudir-la íntegrament si, com t'aconsellem amb la cervesa Reserva, no la serveixes massa freda.

La cervesa Doble Malta de Mercadona és tan intensa que es fa molt recomanable per a acompanyar un bon dinar o sopar amb amics i familiars. És el complement ideal per a carn roja o de caça.

Opcions de cervesa Reserva i Doble Malta a Mercadona

Perquè pugues gaudir juntament amb els teus convidats de les cerveses Reserva i Doble Malta, a Mercadona et donem diverses opcions a triar.

La cervesa Reserva està disponible en packs divisibles de 6 botelles, perquè pugues aprofitar-lo en conjunt o triar les unitats que necessites.

Per la seua banda, la cervesa Doble Malta també està disponible en pack de 6 botelles i, a més, també en pack de 6 llandes, que igualment pots separar si vols menys unitats.

Per a una millor conservació, et recomanem que mantingues aquestes cerveses en un lloc fresc i sec, en el qual no existisca presència d'olors agressives que pogueren afectar-les, així com protegides de la llum solar.

En qualsevol envàs que tries, la cervesa Reserva i la cervesa Doble Malta són dos opcions perfectes per als qui busquen una beguda amb un sabor especial de gran intensitat.

Altres recomanacions

Si vols acompanyar la teua cervesa amb uns snacks deliciosos, el Pistatxo Torrat Hacendado és una opció ideal, saborosa i rica en fibra, magnesi i ferro. A més, ara també disponible sense sal.

Per als qui busquen també una opció diferent de degustació però igual d'intensa, el nou Vi Blancauvas de Mercadona, inspirat en els contes clàssics, els sorprendrà.