Nuevas Bebidas Frías con Leche de Mercadona

Noves Begudes Fredes amb Llet de Mercadona

30 de maig de 2017

Portem bones notícies per als amants de les begudes fredes amb llet! Amb l'arribada de l'estiu, a Mercadona posem a la teua disposició les noves begudes fredes de Cacau, Matcha Latte i Mango Lassi, ideals per a prendre en qualsevol moment i lloc.

Beguda de Cacau Freda de Mercadona

La Beguda de Cacau Freda de Mercadona sorprendrà als més golosos. Està elaborada amb llet fresca i és saborosa i molt còmoda. Pots portar-la amb tu i prendre-la en qualsevol lloc. Ideal per a començar el dia amb un cacau fresquet i cremós. Perquè aquest estiu no et falte l'energia!

Matcha Latte Fred de Mercadona

Aquesta Beguda Freda a base de llet i Te Matcha està inspirada en la tradició japonesa. Recomanada per als amants de tes i infusions! I també per a tots els que busquen una injecció d'energia, que aporta el seu contingut de cafeïna.

Mango Lassi Fred de Mercadona

Deliciós Mango Lassi Fred de Mercadona, de iogurt i mango. Perfecte per a prendre sol o per a acompanyar menjar picant. I és que les begudes de iogurt són la millor manera de contrarestar el picant! Inspirada en la tradició índia, és una beguda refrescant, perfecta per a l'estiu alhora que és nutritiva i saciant.

Característiques de les Begudes Fredes amb Llet de Mercadona:

  • Contenen llet.
  • Han de consumir-se sempre fredes per a conservar tot el seu sabor. Per a això, has de conservar-les en la nevera entre +2ºC i +8ºC.
  • Una vegada obert l'envàs consumir immediatament.
  • Contenen 1 ració per got.
  • En el cas del Matcha Latte cal tindre en compte també que conté cafeïna.

Pots prendre les Begudes amb llet Fredes de Mercadona en qualsevol moment del dia. Ja siga per esmorzar, després d'un menjar o sopar, si busques refrescar-te amb un extra d'energia, si vols relaxar-te en un descans en el treball o si necessites acompanyar una estona de relax especial amb una beguda ben fresqueta amb llet…

Quan les necessites, són ideals per a transportar i la seua absoluta comoditat (agitar, obrir i consumir) permet gaudir sense major problema tant del deliciós sabor del Cacau amb llet Fred, com de l’inigualable sabor del Mango Lassi Fred o l'especial Matcha Latte Fred. En qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Altres recomanacions

Si prefereixes el cafè, també disposes dels Cafès amb Llet Freds de Mercadona per a esmorzar o per a consumir en qualsevol moment del dia: Cappuccino, Espresso, Descafeïnat i Light Sense Lactosa. De totes maneres, recorda que la Beguda Freda Matcha Latte conté cafeïna.

I si prefereixes refrescar-te amb els nostres Iogurts Hacendado per a Beure tens per a triar entre diferents sabors i textures: Natural, Maduixa, Maduixa-Plàtan i, també, Pinya-Coco.