Llests per a la festa? La nova cervesa Roja de Mercadona és un acompanyant fantàstic per a tot tipus de reunions i celebracions. Gaudeix de la seua textura, el seu sabor afruitat i els seus intensos 8,5 graus.

Nova Cervesa Roja de Mercadona

05 de abril de 2018

L'origen de la cervesa se situa en el Neolític amb l'inici de l'agricultura. Es considera una de les begudes més antigues creades per l'ésser humà i la de major consum popular. La recerca constant d'innovar en sabors i aromes han fet sorgir noves varietats de cervesa per a sorprendre els amants de la malta. Ara Mercadona presenta la Cervesa Roja, una varietat per a paladars exigents, amb un 8,5% de graduació.

La seua tonalitat rogenca i la seua bromera blanca densa i persistent són algunes de les seus principals característiques. Cal ressaltar, també, el seu cos i el seu sabor, que t'acompanya des de l'inici fins al final.

Packs divisibles de 4 botelles de cervesa Roja

La nova cervesa Roja de Mercadona ve en packs divisibles de 4 botelles. Pots comprar el còmode pack complet o pots triar les unitats que necessites a cada moment. Això sí, et recomanem que no et quedes curt perquè totes les teues amistats i convidats voldran tastar-la.

Idees per a gaudir de la nova cervesa Roja

El caràcter únic d'aquesta cervesa Roja la converteix en ideal per a tot tipus de festes, esdeveniments i moments únics. Si ho combines amb els teus aperitius favorits, èxit assegurat.

La cervesa Roja de Mercadona s'ha de mantindre en un lloc fresc i sec, on no hi haja olors agressives que puguen afectar-la. I també protegida de la llum solar directa.

Altres recomanacions

Fes la combinació encara més deliciosa amb el falàfel de Mercadona acompanyat de salsa tahina.