Energético Cereza de Mercadona, una bebida diferente

Nova Beguda Energètica de Cirera de Mercadona, un plus de vitalitat

28 de febrer de 2017

T'agraden les begudes energètiques però estàs cansat dels mateixos sabors de sempre? Busques alguna cosa diferent? Energy Drink Sabor Cirera, la nova Beguda Energètica de Cirera de Mercadona, és una beguda que complirà de sobra les teues expectatives.

Aquesta beguda energètica, ja disponible a les nostres botigues, conté tota la taurina i la cafeïna que necessites per estar ple d'energia. A més, amb un fantàstic i deliciós sabor a cirera que et va a encantar.

Una beguda de cirera per a gent intrèpida com tu

La nova Beguda Energètica de Cirera de Mercadona és ideal per prendre quasi en qualsevol situació: a casa, de festa amb els teus amics, en temporada d'estudi o simplement quan necessites una dosi d'energia amb alegria.

Energy Drink Sabor Cirera es pren freda, així que n'hi ha prou amb mantindre-la a la temperatura adequada i ja està llesta per consumir! Aquesta nova beguda energètica té un inoblidable sabor a piruleta de cirera, arriscat i innovador, i el color més atractiu. Et captivarà i les teues amistats es quedaran també amb la boca oberta. A més, marcaràs tendència, perquè molt ràpid elles també la prendran!

Mercadona segueix fidel a la seua aposta pels productes fabricats a Espanya. Aquesta beguda energètica és un exemple més del nostre compromís, ja que està fabricat a Canàries per l'empresa Ahembo S.L.

Atreveix-te amb Energy Drink Sabor Cirera, la nova Beguda Energètica de Mercadona, un refresc deliciós per a gent intrèpida com tu. Que torne a començar la diversió!

Altres recomanacions

Si prefereixes begudes no energètiques, pots triar Refrescs Hacendado, de Cola, Cola Zero o Taronja.

I si t'agraden els refrescs de te per mantindre la teua energia sempre alerta, prova els nostres Refrescs de Te Hacendado: Llima, Verd, Llima Sense Sucre i el Te Bresquilla Zero, màxim sabor i frescor. I ara, també, Te Mango Zero.