Refrescos Gold Spring Sin Gas Cero de Mercadona

Nous Refrescos Gold Spring Sense Gas Zero

04 de agost de 2017

A l'estiu ens agrada gaudir d'un Refresc. Per què no fer-ho sense haver de pensar en la dieta? Aprofita ara els nous Refrescos Gold Spring Sense Gas Zero de Mercadona. Una deliciosa opció per a qualsevol moment del dia.

Tria el teu Refresc Gold Spring Sense Gas Zero preferit

Els Refrescs Gold Spring no tenen gas i són Zero, perquè no porten sucres afegits. Una elecció perfecta per a refrescar-te a l'estiu i cuidar la teua dieta al mateix temps.

Tots els Refrescos Gold Spring Sense Gas Zero contenen un 35% de suc. Perquè tries el que més t'agrada, tens disponibles 3 opcions de sabors diferents:

  • Meló d'Alger Gold Spring Zero: Un refresc en el qual el sabor del meló d'Alger omplirà cada refrescant glop que begues.
  • Pinya-Coco Spring Zero: L'opció més tropical amb un alt concentrat de suc de pinya i aigua de coco.
  • Fusió de Fruites Gold Spring Zero: Poma, raïm, nabius i kiwi en una perfecta i deliciosa combinació de sabors.

A més, aprofitant que a l’estiu aquestes begudes són més desitjables, ara pots adquirir els Refrescos Gold Spring de Meló d'Alger i Pinya-Coco en packs de 2 unitats, amb els que tindràs fins a 4 litres de saborosos refrescs per a prendre en qualsevol moment del dia.

Com gaudir dels Refrescs Gold Spring Sense Gas Zero

Els Refrescs Gold Spring Sense Gas Zero són ideals per als mesos d'estiu i es poden prendre a la platja, a la piscina o en una terrassa al costat d'amics i familiars.

A més, no contenen gluten, per la qual cosa és una beguda apta per a persones celíaques i, sobretot, és saludable, tant pel seu concentrat de suc, com també per no tindre gas, grasses ni sucres afegits.

Els Refrescos Gold Spring Sense Gas Zero estan elaborats per JGC LM S.A, a la seua fàbrica de Daimiel (Ciudad Real), una aposta més de Mercadona pels productes d'empreses espanyoles.

Pots conservar els Refrescos Gold Spring Sense Gas Zero en un lloc fresc, protegit de l'exposició solar directa i d'olors massa fortes.

Per a gaudir millor d'ells et recomanem prendre'ls freds, agitar-los abans de servir i després mantindre-los de nou al refrigerador. Una vegada oberts, és recomanable consumir-los abans que transcórreguen 5 dies per a gaudir de les seues propietats i del seu inconfusible sabor.

Aquest estiu tria el teu Refresc Gold Spring Sense Gas Zero favorit i gaudeix d'una beguda refrescant i deliciosa.

Altres recomanacions

Una opció també molt sana i perfecta per a dietes baixes en calories l'ofereixen les Begudes vegetals de Mercadona. Disponibles en avena, arròs o ametla.

Si busques una beguda refrescant, prova les noves Begudes Fredes amb Llet de Mercadona, perfectes per a qualsevol moment del dia i amb sabors tan atractius com Cacau, Matcha Latte i Mango Lassi.