Dóna-li a qualsevol moment del dia un toc de sabor amb el nou xocolate amb llet 100 g Hacendado. Porta’l amb tu a qualsevol part o gaudeix-lo a casa.

Nou xocolate amb llet Hacendado

03 de abril de 2018

Existeixen moltes varietats de cacau quant al sabor i a la seua elaboració. Nosaltres et presentem el nou xocolate amb llet 100 g d'Hacendado sense gluten.

Entre les seus principals característiques, destaquen la seua suavitat i textura cremosa. Aquesta tauleta de xocolate de tan sols 100 grams és ideal per a portar-la amb tu a qualsevol part i donar-te un capritx quan ho desitges. Tampoc pot faltar en el teu rebost, prop d'altres productes per l’esmorzar o el berenar.

Un xocolate amb llet per a gaudir en tot moment

El matí, la vesprada, la nit, qualsevol moment del dia serà fabulós per a mimar-te un poquet i degustar el nou xocolate amb llet 100 g Hacendado. No conté gluten, té un suau sabor a cacau i llet. Pots menjar-lo sol, acompanyat de café, infusions...

Conserva’l en un lloc fresc i sec, allunyat d'olors. I tin en compte que la seua temperatura ideal de conservació és entre 18 i 20 graus, per la qual cosa a l'estiu es pot guardar en la nevera perquè mantinga la seua textura, sobretot si resideixes en un ambient calorós.

Altres recomanacions

Aquest xocolate amb llet 100 g Hacendado estarà encara més deliciós si el combines amb les infusions Hacendado. I si busques més dolços, tasta les nostres galetes farcides de tiramisú o de gofre amb caramel.