Chocolate a la taza en Mercadona

Nou xocolate a la tassa a Mercadona

15 de març de 2017

T’agrada el sabor intens del cacau, però busques una manera ràpida de preparar-lo? Ara pots gaudir-lo amb el nou xocolate a la tassa, ideal per prendre en qualsevol moment del dia, tant fred com calent.

Per la seua fàcil preparació i el seu peculiar sabor, el xocolate a la tassa “llest per prendre” La Chocolatera de Mercadona és recomanable per prendre en qualsevol moment del dia.

Una vegada obert es recomana guardar el brick ben tancat al frigorífic i consumir abans de cinc dies.

El xocolate a la tassa “llest per prendre” La Chocolatera de Mercadona està fabricat per l'empresa Chocolates Valor S.A., situada a la Vila Joiosa, Alacant, una mostra més del compromís pels productes espanyols de Mercadona.

El trobaràs disponible en bricks d’un litre.

Com preparar el nou xocolate a la tassa de Mercadona

Tan sols cal destapar el brick i calfar en un recipient removent contínuament. Si s'utilitza el microones, només cal servir en un got o tassa, calfar i llest per prendre!

Pel seu sabor intens, aquest xocolate a la tassa de Mercadona el pots prendre quan tu vulgues. És perfecte tant per a un descans en el treball com per als moments de relax, en els quals simplement et ve de gust gaudir d'un bon xocolate amb el millor sabor a intens cacau.

Xocolate a la tassa Hacendado

Si en canvi prefereixes un xocolate a la tassa amb sabor més suau, et recomanem el xocolate a la tassa Hacendado, calfar i llest.

El xocolate a la tassa Hacendado de Mercadona està fabricat per l'empresa S.C.A Ramadera del Valle de los Pedroches (COVAP), situada a Pozoblanco (Còrdova).

Mode de preparació:

Recomanem agitar abans de servir. Si vas a calfar-lo, pots fer-ho amb:

  • Microones: No s'ha d'introduir aquest envàs al microones. Abocar en un recipient, calfar uns minuts al gust i llest per prendre!
  • Cassola: N'hi ha prou amb abocar el contingut en un recipient i remoure contínuament per evitar la formació de grums.

Altres recomanacions

Si t'agrada el café, et recomanem el nou café soluble suau de Mercadona, tota l'energia del café però amb una intensitat més suau.