Café Soluble Suave de Mercadona

Nou Cafè Soluble Suau de Mercadona

11 de novembre de 2016

Eres dels que volen tota l'energia del cafè, però busques una intensitat més suau? Ara pots disfrutar-la amb el nou Cafè Soluble Suau de Mercadona, ideal per a prendre en qualsevol moment del dia, tant amb llet com amb aigua calenta.

Com preparar el nou Cafè Soluble de Mercadona Natural Suau

Aquesta nova varietat de Cafè Soluble de Mercadona és igual de senzilla i còmoda de preparar que la resta de varietats disponibles fins al moment.
Tan sols cal afegir dos culleretes en una tassa de cafè, afegir aigua o llet ben calenta i a disfrutar!
Gràcies a la seua intensitat suau, aquest Cafè Soluble de Mercadona pots prendre-ho quan tu vulgues. És perfecte tant per a un break en el treball com per a eixos moments de relax, en els quals simplement et ve de gust disfrutar d'un bon cafè que et done l'aportació extra d'energia que busques, però amb un sabor més suau.

Per què triar el Cafè Soluble Natural Suau de Mercadona

A més de la seua fàcil preparació, el seu peculiar sabor i d'incloure tota l'energia que necessites, el Cafè Soluble Natural Suau de Mercadona també és recomanable per la seua fàcil conservació.
Una vegada obert es recomana guardar el flascó ben tancat en un lloc fresc i sec. Per a mantenir tot el seu sabor només cal preservar-ho del sol i d'olors agressives.
El Cafè Soluble Suau de Mercadona està fabricat per l'empresa Productes Solubles, que està en Venta de Baños (Palència), una mostra més del compromís de Mercadona pels productes espanyols.
Pots triar la quantitat que més s'adapte als teus gustos i necessitats. Ho trobaràs disponible en 3 modalitats:

  • Sticks: Capacitat para fins a 10 tasses
  • Bote de 100 g.: Conté 50 racions
  • Bote de 200 g.: Conté 100 racions

Si estàs buscant una aportació extra d'energia però amb menor intensitat, tria el Cafè Soluble Natural Suau de Mercadona i disfruta del seu sabor!

Altres recomanacions

El Cafè Soluble Natural Suau de Mercadona pots disfrutar-ho amb aigua calenta o amb algun dels tipus de Llet de Mercadona, disponibles en una gran varietat perquè tries la que millor es complementa amb el teu cafè.
A més, pots disfrutar-ho perfectament en desdejunis acompanyat de la nostra brioixeria recentment feta en el forn o amb els nostres cereals Hacendado.
I si prefereixes una opció igual de còmoda però més refrescant, pots provar els nous Cafès amb Llet Freds de Mercadona, ara disponibles amb els sabors Cappuccino, Espresso, Descafeïnat i Light Sense Lactosa.