Rep l'any brindant amb les copes d'un sol ús, comptant les dotze campanades amb el raïm de la sort i divertint-te amb el colorista cotilló de Mercadona.

Nit de Cap d'Any a Mercadona

29 de desembre de 2017

Prepara't per a una de les nits més divertides, on la lluentor, l'alegria i els riures han de ser el millor preludi del nou any. Gaudeix en bona companyia amb el nostre cotilló, viu la màgia de les dotze campanades amb el "raïm de la sort" i, en arribar Cap d’Any, brinda amb els teus amb les copes d'un sol ús de Mercadona.

Colorit Cotilló de Mercadona

El cotilló de Mercadona es presenta en còmodes bosses individuals on trobaràs coloristes dissenys al seu interior. Tots els packs contenen collar, antifaç, serpentina i xiulet, a més d'algun altre element a triar com les glamuroses diademes estil anys 20, divertides perruques o antenes destarifades, depenent de la bossa que tries.

Desplega les serpentines a l'aire, disfressa't, barreja mil collars i entra amb el millor humor en el nou any.

Cotillón Mercadona

Brinda pel nou any

Després de les dotze campanades és tradició brindar pel nou any. A Mercadona t'oferim una còmoda opció per a fer-ho amb les estilitzades copes d'un sol ús. Dissenyades en plàstic transparent i amb sobri peu negre, és una opció perfecta per a no haver de netejar després de la festa. Es compren desmuntades i no ocupen quasi espai. Sofisticació i comoditat per a una nit glamurosa.

Copas desechables Mercadona

Raïm de la sort de Mercadona

Compleix amb la tradició dels dotze grans de raïm, les últimes dotze campanades de l'any han de coincidir amb la presa d'un gra de raïm per campanada. Segons la llegenda, si compleixes amb aquest costum, tindràs bona fortuna l'any entrant.

Troba l'opció que més t'agrade, des del tradicional raïm blanc amb llavor varietat Aledo o el raïm sense llavors fins al raïm rellotge, sense llavors, empaquetades i preparades per a les dotze campanades. Llestes per a consumir!

Una altra opció és el raïm en almívar de Mercadona, comodíssim, per a aquells que també busquen un raïm pelat i sense llavors.

Uvas Mercadona

I per als llépols de la casa, el Raïm Xuxes Hacendado, el trobaràs en un pack de dos bossetes amb dotze llepolies cadascuna, amb sabor a raïm, de textura molt tendra i fàcils de consumir.

Uvas Xuxes Hacendado

No hi ha excusa per a viure la teua gran nit amb familiars i amics. Feliç 2018!

Altres Recomanacions

Decora la teua taula amb elegància i bon gust amb els dissenys de Nadal en estovalles, plats i gots, articles d’un sol ús de Mercadona que et fan la vida més fàcil.

I per als aperitius tria entre l'àmplia selecció en formatges, patés i pernils: saboroses bocades nadalenques per a acomiadar l'any.