Descobrix el nostre ampli assortiment de Càpsules Nestlé Dolce Gusto, en tens per a triar.

Càpsules per a màquines Dolce Gusto, el sabor del bon café

21 de març de 2024

A què fa gust un bon café? Disfruta d'este plaer amb les nostres Càpsules compatibles amb màquines Nestlé Dolce Gusto. Tant en el treball com en les pauses, en la intimitat de casa..., el nostre ampli assortiment s'adapta als teus gustos i necessitats en qualsevol moment del dia.

Delecta't amb el sabor deliciós i aroma d'esta família de càpsules. Els nivells d'intensitat del café apareixen clarament indicats en l'envàs de les càpsules de café sol, gràcies a una escala visual molt senzilla d'entendre. Així pots triar segons la teua preferència. La intensitat es definix com el grau amb el qual percebem les aromes del café en nas i boca.

Vols descobrir tota la gamma? Tant si busques varietats intenses i cremoses com sabors més lleugers, descafeïnats, opcions amb llet, etc., et proposem una experiència cafetera perfecta.

Clàssics que mai fallen

Cápsulas café Descafeinado, Double Espresso y Cápsulas Classic

Càpsules café Descafeïnat: café molt de torrat natural descafeïnat, d'intensitat 9. Per als qui preferixen un grau de cafeïna més baix sense renunciar a un sabor amb caràcter i una aroma delicada.

Double Espresso: café molt de torrat natural, d'intensitat 8 i sabor i textura concentrats. Amb tot el cos i aroma de l'autèntic café. Cada càpsula equival a dos cafés espresso!

Càpsules Classic: café molt de torrat natural, d'intensitat 5, un estàndard entre els amants del café, deliciós per la seua agradable acidesa i aroma.

Forte i Extraforte, per als cafeters més exigents

Cápsulas Forte y Cápsulas Extraforte

Càpsules Forte: un café tan potent com exquisit, amb una textura molt cremosa, tot això gràcies a un torrat de llarga duració. D'intensitat 10.

Càpsules Extraforte: per als cafeters nivell top que preferixen els sabors més robustos, de fort caràcter a causa d'un torrat prolongat. Amb una cremositat molt disfrutable. D'intensitat 12.

Opcions amb llet

Cápsulas cortado y Cápsulas Café con leche

Tallat: preparat a base de llet sencera en pols, sucre i café soluble. Amb un percentatge de llet sencera en pols del 61 %, en equilibri perfecte amb el toc de café.

Café amb Llet: si preferixes un clàssic café amb llet, la teua elecció és este preparat a base de llet sencera en pols, sucre i café soluble, amb un sabor suau i cremós. Conté un poc més de llet sencera en pols que el tallat, amb un percentatge que arriba fins al 67 %.

Descafeïnats amb llet

Café con Leche Descafeinado y Cortado Descafeinado

Café amb Llet Descafeïnat: conté la mateixa composició que el Café amb Llet, però el café soluble és descafeïnat. Perfecte per als consumidors que volen disfrutar de tot el sabor, però lliure de cafeïna. Ideal per qualsevol moment del dia!

Tallat Descafeïnat: el Tallat que hem vist anteriorment, però en versió sense cafeïna, per als qui busquen el toc cremós de la llet en un moment de relax, suau i plaent.

Cappuccino

Cápsulas Cappuccino mercadona

Cada caixa inclou 8 càpsules de preparat a base de llet sencera en pols i sucre i 8 de café molt de torrat natural. Preparar-lo mai ha sigut tan fàcil! Amb una càpsula de llet i una altra de café, ja tens un esplèndid cappuccino.

Altres recomanacions

Disposem d'una àmplia varietat d'infusions i tes. Tria la teua favorita i disfruta de l'experiència.

Les nostres Coquetes d'Arròs i Dacsa són perfectes i lleugeres per a berenar o picar entre hores. Encara no les has provades?

Necessites un extra d'energia per al teu dia a dia? Descobrix les nostres Barretes de cereals.