Coneixes les nostres varietats de mel? Saludables, delicioses i versàtils.

Varietats de Mel, opcions per a tots els gustos

30 de maig de 2024

T'agrada la Mel? Com la utilitzes? Les nostres mels són opcions culinàries naturals, saludables i versàtils, riques en vitamines, minerals i antioxidants. Pots utilitzar-les de manera molt variada: preparar-te unes delicioses torrades, endolcir les infusions, llets, cafés, iogurts, fer salses gurmets i, fins i tot, per a elaboracions de rebosteria com ara pastissos, flams, etc.

Apreciada per la seua dolçor i beneficis saludables des de fa molt temps, la passió per la mel ha evolucionat amb el temps i també ho han fet les seues varietats i sabor. Per això, t'oferim mel en diferents preparacions, totes exquisides. Et convidem a conéixer-les. I recorda: només envasem mel 100 % pura.

Mel de flors amb dosificador

Este tresor de la naturalesa s'obté del nèctar d'una àmplia varietat de flors, la qual cosa li conferix una complexitat única de sabors i aromes.

Esta opció es presenta amb dosificador, perquè et siga més fàcil servir-la, i així s'evita que gotege. Què et sembla donar-li el toc mestre a una deliciosa torrada de plàtan amb esta Mel de flors?

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Mel de flors format 1 kg

La Mel de flors també està disponible en un format més gran, per a aquells que preferixen el recipient tradicional i de boca més ampla. El desdejuni clàssic de llet, infusió o café endolcit amb una cullerada de mel és una pràctica arrelada en la nostra cultura, t'apuntes a endolcir-la amb Mel de flors?

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Mel de muntanya amb dosificador

És la mel produïda per les abelles en ruscos situats en regions muntanyenques o en altituds elevades, per això té el seu nom. Allí és on recol·lecta el nèctar de flors que fonamenta esta joia culinària. Igual que la resta de les nostres mels, té propietats molt beneficioses per a la salut.

Disponible a les nostres botigues de Galícia, Principat d'Astúries, Cantàbria, País Basc, Navarra, La Rioja, Castella i Lleó, la Comunitat de Madrid i Extremadura.

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Mel de taronger amb dosificador

La mel de taronger és un tipus de mel amb notes florals i cítriques, que s'obté principalment del nèctar de les flors del taronger.

La flor del taronger és molt apreciada en la producció de mel pels seus valors aromàtics que es transferixen a la mel durant el procés de recol·lecció. Una mel molt valorada pel seu delicat sabor i aroma.

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Per exemple, amb esta mel et suggerim endolcir una infusió ben calenta.

Disponible a les nostres botigues de Canàries, Andalusia, Ceuta i Melilla, Castella-la Manxa, la Comunitat Valenciana, Múrcia, la Comunitat de Madrid, Catalunya, Aragó i les Illes Balears.

Mel d'eucaliptus amb dosificador

Este tipus de mel la produïxen les abelles que s'alimenten del nèctar de les flors dels arbres d'eucaliptus. Té un sabor intens i distintiu, que es pot identificar com a mentolat.

Si t'atrau este sabor profund, t'abellix disfrutar-la cobrint una torrada o un bol de iogurt? Els donaràs un toc irresistible!

Com que és ideal per a assaborir-la en els mesos en què fa fred, la posem a la teua disposició en totes les nostres botigues d'Espanya d'octubre a abril.

Variedades de Miel, opciones para todos los gustos.

Altres recomanacions

Sorprén-te amb el nostre Assortiment de torrades i tria les que més t'agraden per a combinar-les amb mel.

Endolcix els teus Iogurts naturals, el teu Iogurt grec natural o el teu pot de Quefir de sabor suau amb qualsevol dels nostres tipus de Mel.

Si vols cuidar la teua alimentació equilibrada, tria entre la nostra impressionant varietat de Cereals.