Et suggerim uns plats d'elaboració senzilla i ràpida per a completar la teua taula de Nadal.

La teua taula d'estes festes, deliciosa i atractiva

19 de desembre de 2019

Segur que a hores d'ara ho tens quasi tot preparat per a la teua taula d'estes festes. Per si necessites donar un últim toc als teus menús nadalencs et suggerim uns quants plats senzills i d'elaboració senzilla i ràpida. Veuràs com funcionen de meravella ja siga com a entrants, com a picadeta, per a alternar amb el plat principal, fins i tot per a postres en algun cas.

A més, la presentació és molt atractiva i elegant, combinada amb els nou tapets d'un sol ús. Tens varietat per a triar, tria els que més t'agraden. Fes-los un lloc perquè estan deliciosos!

Plats senzills i ràpids per a la taula nadalenca més elegant

Texto 1 Imagen Mesa de estas fiestas

Coca de tonyina amb ou bollit i tomaques cherry

T’animes a preparar esta deliciosa coca? Continua llegint!

Elaboració

  • Emplena la massa i unta-la amb la tomaca fregida.
  • Posa damunt 350 g de cherrys partits per meitats, la tonyina esgarradeta, 2 ous partits en trossets i 150 g d'olives negres senceres.
  • Fica en el forn a 220 °C, de 15 a 20 minuts.
  • Trau-ho, deixa-ho temperar i decora amb l'alfàbega.

Coca de tomaca, xampinyons, ruca i formatge de cabra

Una altra coca boníssima per a la teua taula nadalenca. Tasta-la!

Elaboració

  • Emplena la massa i unta-la amb la tomaca fregida.
  • Posa damunt el xampinyó en làmines, talla el rotllet de formatge de cabra en rodanxes fines i posa'l també.
  • Fica en el forn a 220 °C, de 15 a 20 minuts.
  • Trau-ho, deixa-ho temperar i decora amb la ruca.

Croissant de pasta fullada de mantega farcit de pernil dolç i mascarpone

Posa en la teua taula este croissant farcit, una verdadera delícia.

Elaboració

  • Talla la massa en porcions, ompli-la amb un poc de pernil dolç i formatge mascarpone, enrotlla-la i dona forma al croissant.
  • Una vegada fet, unta amb una miqueta d'ou batut.
  • Fica en el forn a 220 °C de 15 a 20 minuts.
  • Trau-ho, deixa que es refrede i a menjar: és tan dolç com salat, servix tant d'aperitiu com per a postres.

Texto 2 Imagen Mesa de estas fiestas

Pollastre rostit farcit amb pernil, formatge i ou

D'aspecte daurat en superfície, sabor i aroma típics del pollastre rostit. El sabor i la textura del farciment són característics de la carn de porc i au que el componen i el pernil, formatge i ou que hi ha dins.

Et suggerim este exquisit puré de bròcoli per a acompanyar el nostre plat preparat de Pollastre rostit farcit de pernil, formatge i ou.

Elaboració

  • Posa a bollir el bròcoli, uns 10 minuts.
  • L'escorres i el tritures (més o menys segons la textura que t'agrade), i en una cassola amb una miqueta de mantega i sal ho mescles tot.
  • Adorna el plat amb uns trossos de bròcoli bollit que has reservat.

Pollastre rostit farcit amb prunes, panses i anous

D'aspecte daurat en superfície, sabor i aroma típics del pollastre rostit. El sabor i la textura del farciment són característics de la carn de porc i au que el componen i les prunes, panses i anous que hi ha dins.

Et suggerim esta saborosa salsa d'orellanes i cebetes caramel·litzades per a acompanyar el nostre plat preparat de Pollastre rostit farcit de prunes, panses i anous.

Elaboració

  • Posa a macerar una dotzena d'orellanes i una dotzena de prunes en mitja botella de Porto unes 5 hores.
  • Escorre les cebetes i posa-les en aigua unes 3 hores.
  • L'altra mitja botella de Porto la poses al foc perquè es reduïsca juntament amb les cebetes, que ja han perdut el sabor del vinagre, i afiges una cullerada de mantega. Tardarà de 15 a 20 minuts a reduir-se.
  • Mescla les cebetes amb les orellanes i les prunes macerades (ja sense Porto), i servix.

Vi Armónico Gran Selecció

Combinació de garnatxa negra i merlot. Excel·lent vi harmònic, equilibrat i sorprenent. És mineral i afruitat amb una textura sedosa.

Este vi de Terra Alta ha envellit en botes de roure francés i americà entre 3 i 6 mesos, i acaba la seua criança en botella fins que adquirix el seu excepcional buquet.

  • Vista: vi de capa alta i tons teula.
  • Olfacte: l'aroma és complexa, amb un equilibri perfecte entre la fruita madura i els torrats del seu pas per bota.
  • Gust: en boca és intens, mineral i amb cos.

Texto 3 Imagen Mesa de estas fiestas

Safata de llagostins i gambes

Vols posar en la taula un entrant típic d'estes festes? Sense dubte, estos fruits de la mar són els favorits de molta gent. A part de ser realment saborosos, la preparació és molt senzilla.

A més, et deixem algunes idees per a combinar-los amb els mini vol-au-vents.

Vol-au-vent de carlota, carabasseta, gambes i coriandre

Deixa que els teus convidats disfruten amb estes cistelletes de pasta fullada farcides.

Elaboració

  • Trosseja la carlota i la carabasseta molt picadetes.
  • Salta-ho a penes 2 minuts en una paella amb molt poc d'oli.
  • Ho traus i ho amanixes amb una culleradeta de vinagre. Afegim 12 gambes picadetes.
  • Amb este farciment omplis els vol-au-vents.
  • Decora-ho amb una gamba sencera pelada i una fulleta de coriandre. Es menja fred.

Vol-au-vent de llagostins amb pernil, poma i beixamel

Una altra varietat de farciment de vol-au-vent per a xuplar-se els dits.

Elaboració

  • Pela 12 llagostins, trosseja'ls i posa'ls a macerar en el vi blanc uns 20 minuts.
  • Reduïx-ho al foc i deixa evaporar tot l'alcohol.
  • En un altre recipient friges trossets de pernil i la poma en trossets molt xicotets.
  • Ho ajuntes tot i ho banyes en beixamel.
  • Emplena els vol-au-vents i corona'ls amb una goteta de beixamel.
  • Ho fiques en el forn a 220 °C només el grill perquè es gratine la goteta de beixamel. Trau i a menjar-ho calent.

Altres recomanacions

Descobrix la nostra selecció de Receptes especials per a Nadal