Afegeix a la teua dieta diària els maduixots de Mercadona i beneficia't de la seua vitamina C i sabor prenent-los sols o en delicioses receptes.

Ja estem en temps de maduixots

08 de març de 2018

Gràcies al seu intens color roig i les seues cridaneres fulles verdes, els maduixots són una de les fruites més belles. El seu sabor és dolç, amb un toc únic àcid i té un baix contingut en calories; tant sucosos com rics en vitamina C.

A la Península i Balears, els maduixots de Mercadona procedeixen de Huelva mentre que a les Illes Canàries es conreen al mateix arxipèlag.

Es poden consumir a qualsevol hora, sols o acompanyats de sucre, de suc de taronja, de pomelo... fins i tot en amanides o, per als més llépols, amb nata muntada o banyats en xocolate fundent.

Consell: Maduixots amb cobertura de xocolate

T'oferim aquesta apetitosa recepta perquè t'animes a utilitzar el maduixot d'una forma diferent:

Els maduixots constitueixen un ingredient perfecte per a tot tipus de receptes, especialment en rebosteria i també en sucs, batuts o gelats.

La forma de conservació més adequada és el frigorífic, sent recomanable traure'ls dos hores abans del seu consum perquè es temperen. És molt important llavar-los bé abans de menjar-los.

Altres recomanacions

Si t’apeteix una beguda refrescant, et recomanem les quatre varietats dels nostres smoothies. Un altre dels nostres suggeriments són els nous sucs frescos Hacendado, sense gluten ni lactosa i elaborats amb diferents fruites i verdures.