Infusions Hacendado: Figura, Digest y Dormir. Una ajuda per al teu dia a dia

Infusions Hacendado

27 de setembre de 2017

Experimenta un agradable moment prenent les Infusions Hacendado: Figura, Digest i Dormir. Cadascuna està elaborada acuradament amb ingredients naturals per a ajudar a cuidar la línia, afavorir les digestions o contribuir a agafar el son.

Infusions Hacendado: Una ajuda per al teu dia a dia.

Infusió Figura: Una equilibrada combinació de te verd, cua de cavall, senna, mate i fulles de carxofa amb un agradable aroma que t'ajudarà a cuidar la línia després de l'estiu.

Infusió Digest: Elaborada amb camamilla, menta pebrera, boldo i fenoll amb un deliciós aroma. Si tens digestions pesades, la infusió Digest Hacendado t'ajudarà a sentir-te millor.

Infusió Dormir: Una mescla de melissa, passiflora, til·la i valeriana aromatitzada. La Infusió Dormir Hacendado constitueix una ajuda natural per a combatre eixos dies d'estrès en els quals no aconsegueixes agafar el son.

Aprofita qualsevol moment per a assaborir les Infusions Hacendado: Figura, Digest i Dormir. Ja disponibles a Mercadona!

Altres recomanacions:

Si necessites café en el teu dia a dia, prova el Café Soluble Suau de Mercadona. Pren-lo amb llet o aigua calenta.

A més, prova les begudes vegetals de Mercadona , permeten alimentar-te i hidratar-te amb proteïnes d'origen vegetal, una alternativa a la llet animal i més adequada per a aquelles persones adultes que tinguen intolerància a la lactosa o per a les quals no els agrade el seu sabor.