Hummus de Lentejas de Mercadona

Hummus de Llentilles, ideal per a dipejar

21 de agost de 2017

Si t'agrada l’Hummus, no pots quedar-te sense provar el nou Hummus a base de Llentilles. Ja disponible a Mercadona! És l'opció ideal per a dipejar amb amics o familiars, llest per a gaudir a l'instant d'un dels plats més populars de la dieta mediterrània.

Què és el nou Hummus de Llentilles de Mercadona?

L’Hummus és un deliciós puré elaborat tradicionalment amb cigrons. No obstant això, el nou Hummus de Llentilles de Mercadona ofereix una alternativa a la clàssica recepta.

Aquesta nova elaboració s'aconsegueix amb una combinació equilibrada de llentilles cuites, oli d'oliva, llima, all i tahina.

El resultat és un puré perfecte per a servir com a entrant, canapé o per a acompanyar als teus millors plats, ja que té un sabor ideal per a combinar amb diferents receptes de carn.

Nou Hummus de Llentilles de Mercadona, ideal per a tothom

Aquest nou Hummus elaborat amb llentilles cuites és una preparació de la companyia Rensika, a la seua fàbrica de Barcelona, una nova mostra del compromís de Mercadona per productes d'empreses espanyoles.

A més, l’Hummus de Llentilles de Mercadona no té gluten, la qual cosa el fa un menjar perfecte per a totes les persones celíaques. De fet, pels productes que s'utilitzen en la seua elaboració, també és compatible amb una dieta vegetariana o vegana.

Com preparar el Nou Hummus de Llentilles de Mercadona?

Allò millor del nou Hummus de Llentilles de Mercadona és que està llest per a menjar. L'ideal és mantindre el producte refrigerat, entre 0 ºC i 7 ºC. Després és possible servir directament.

L’Hummus de Llentilles s'ofereix en format de 240 grams, perfecte per a compartir amb amics o amb la família. A més, pots amanir-lo amb oli d'oliva al teu gust.

A l'hora de presentar-lo, pots acompanyar l’Hummus de Llentilles de Mercadona amb panets, crudités o triangles de dacsa. Però també, és una combinació deliciosa si es tasta en canapés, torrades o fins i tot en un sandvitx

Altres recomanacions

No deixes passar l'oportunitat de gaudir de l’Hummus de Llentilles amb el Pa per a Dipejar de Mercadona, fi, salat i amb la grandària perfecta per a sucar amb ell.

Un altre menjar saludable i deliciós que has de tastar és el Tofu de Mercadona, ric en proteïnes, a més de baix en calories i grasses, sense gluten i sense lactosa.