Si t'agrada el sabor autèntic de carn, disfrutaràs amb la nostra Hamburguesa de boví natural congelada. Al plat o amb pa, és una deliciosa opció per a dinars i sopars amb la qual pots tindre la seguretat que tu i els teus us alimenteu amb un producte d'absoluta qualitat, sucós i amb un sabor més intens de boví.
Una Hamburguesa de boví deliciosa
Les principals característiques d'esta hamburguesa són:
- Es tracta d'una hamburguesa natural, que només conté carn de boví i sal (99 % carn + 1 % sal).
- Per este motiu, manté tots els atributs de textura, suculència i sabor de la millor carn de boví, que podràs identificar a cada mos.
- Destaca pel seu sabor intens de boví.
Com es presenta
Esta hamburguesa deliciosa es presenta en dos formats:
- Bipack de 120 grams cada hamburguesa.
- Hamburguesa individual de 180 grams.
Pots trobar este producte en el congelat de la nostra secció de Carnisseria.
Com es consumix
Preferixes l'hamburguesa al plat o muntada en pa? De les dos maneres està molt bona, et donem algunes idees bàsiques per consumir-la:
Al plat: sobre un llit d'encisam, col·loca la tomaca i la ceba roja. A continuació, col·loca l'hamburguesa amb un topping d'alvocat batut. No oblides alguna guarnició com a acompanyament: ensalada, creïlles, salsa de mostassa... poden ser bones opcions per a canviar de sabor i complementar a la perfecció esta deliciosa porció de carn de boví.
Muntada en pa amb altres ingredients: si t'agrada més així, hi ha una gran varietat d'aliments amb els quals pots construir i degustar una hamburguesa al més pur estil gurmet a ta casa.
Prova els clàssics companys de l'hamburguesa. Posa en el pa una base de brots tendres. A continuació, l'hamburguesa amb el formatge fos, un ou fregit, bacó, rodanxes de cogombrets i ceba fregida. No pot faltar alguna salsa del teu gust, com ara quètxup, mostassa, maionesa, salsa barbacoa, etc. Tu decidixes la que més t'agrade.
Consells de preparació
Per a l'hamburguesa de 180 grams:
- En paella o graella
Sense descongelació prèvia:
1. Cuina 1 minut per cada costat a foc alt.
2. Baixa a foc lent i cuina 14 minuts més, girant-les cada 2 minuts.
Amb descongelació prèvia (cal mantindre en refrigeració a 4º entre 6 i 8 hores):
1. Cuina 3 minuts per cada banda a foc mitjà.
2. Baixa a foc lent i cuina 6 minuts més, girant-les cada 2 minuts.
Per a l'hamburguesa de 120 grams:
- En paella o graella
Sense descongelació prèvia:
1. Cuina 1 minut per cada costat a foc alt.
2. Baixa a foc lent i cuina 10 minuts més, girant-les cada 2 minuts.
Amb descongelació prèvia (cal mantindre en refrigeració a 4 °C entre 6 i 8 hores):
1. Cuina 3 minuts per cada banda a foc mitjà.
2. Mantín a foc mitjà i cuina 1 minut més, per cada costat.
Altres recomanacions
Si eres amant de la carn, anima't amb estes tres receptes: llomello, vedella i titot.