Descobrix la nostra exquisida Hamburguesa natural de boví congelada. Sabor autèntic!

Hamburguesa de boví natural, sabor autèntic!

08 de juny de 2020

Si t'agrada el sabor autèntic de carn, disfrutaràs amb la nostra Hamburguesa de boví natural congelada. Al plat o amb pa, és una deliciosa opció per a dinars i sopars amb la qual pots tindre la seguretat que tu i els teus us alimenteu amb un producte d'absoluta qualitat, sucós i amb un sabor més intens de boví.

Una Hamburguesa de boví deliciosa

Les principals característiques d'esta hamburguesa són:

  • Es tracta d'una hamburguesa natural, que només conté carn de boví i sal (99 % carn + 1 % sal).
  • Per este motiu, manté tots els atributs de textura, suculència i sabor de la millor carn de boví, que podràs identificar a cada mos.
  • Destaca pel seu sabor intens de boví.

Com es presenta

Esta hamburguesa deliciosa es presenta en dos formats:

  • Bipack de 120 grams cada hamburguesa.
  • Hamburguesa individual de 180 grams.

Pots trobar este producte en el congelat de la nostra secció de Carnisseria.

Com es consumix

Preferixes l'hamburguesa al plat o muntada en pa? De les dos maneres està molt bona, et donem algunes idees bàsiques per consumir-la:

Texto 1 Imagen Hamburguesa de vacuno natural

Al plat: sobre un llit d'encisam, col·loca la tomaca i la ceba roja. A continuació, col·loca l'hamburguesa amb un topping d'alvocat batut. No oblides alguna guarnició com a acompanyament: ensalada, creïlles, salsa de mostassa... poden ser bones opcions per a canviar de sabor i complementar a la perfecció esta deliciosa porció de carn de boví.

Texto 2 Imagen Hamburguesa de vacuno natural

Muntada en pa amb altres ingredients: si t'agrada més així, hi ha una gran varietat d'aliments amb els quals pots construir i degustar una hamburguesa al més pur estil gurmet a ta casa.

Prova els clàssics companys de l'hamburguesa. Posa en el pa una base de brots tendres. A continuació, l'hamburguesa amb el formatge fos, un ou fregit, bacó, rodanxes de cogombrets i ceba fregida. No pot faltar alguna salsa del teu gust, com ara quètxup, mostassa, maionesa, salsa barbacoa, etc. Tu decidixes la que més t'agrade.

Consells de preparació

Per a l'hamburguesa de 180 grams:

  • En paella o graella

Sense descongelació prèvia:

1. Cuina 1 minut per cada costat a foc alt.

2. Baixa a foc lent i cuina 14 minuts més, girant-les cada 2 minuts.

Amb descongelació prèvia (cal mantindre en refrigeració a 4º entre 6 i 8 hores):

1. Cuina 3 minuts per cada banda a foc mitjà.

2. Baixa a foc lent i cuina 6 minuts més, girant-les cada 2 minuts.

Per a l'hamburguesa de 120 grams:

  • En paella o graella

Sense descongelació prèvia:

1. Cuina 1 minut per cada costat a foc alt.

2. Baixa a foc lent i cuina 10 minuts més, girant-les cada 2 minuts.

Amb descongelació prèvia (cal mantindre en refrigeració a 4 °C entre 6 i 8 hores):

1. Cuina 3 minuts per cada banda a foc mitjà.

2. Mantín a foc mitjà i cuina 1 minut més, per cada costat.

Altres recomanacions

Si eres amant de la carn, anima't amb estes tres receptes: llomello, vedella i titot.