Disfruta d'un gelat amb tot el sabor de nata i cacau amb els gelats Mini bombó galletes cacau.

Gelats Mini bombó galletes cacau, el capritx més refrescant de l'estiu

17 de juny de 2019

Ara que ja estem a l'estiu, no oblides tindre el congelador ben proveït dels nostres gelats perquè t'ajuden a suportar la calor.

Una de les millors opcions, de les més exquisides i refrescants, la tens amb els nostres Gelats Mini Bombó Galletes Cacau, una verdadera delícia.

Disfruta del seu sabor extraordinari, tenen tot el que busques en un gelat amb galleta. No t'ho pots perdre!

Uns mini bombons sorprenents

Estos mini gelats sorprenen tant en el seu sabor com en la textura. Genuí sabor a cacau i un autèntic plaer per al teu paladar!

Helado mini bombón Penísula en Mercadona

Venen en un pack de 8 unitats en tota Espanya, excepte a les Canàries. Allí, el pack és de 6 unitats i els bombons són un poc més grans, amb la mateixa qualitat i sabor idèntic.

Helado mini bombón Canarias en Mercadona

Esta grandària mini permet disfrutar-lo en qualsevol moment, a més que pots compartir el pack amb tota la família o amics.

Amb gelats com este els mesos de calor són molt més suportables. Deixa't sorprendre pels Gelats Mini Bombó Galletes Cacau, el mos més apetible i fresquet per a l'estiu, no et podràs resistir!

Altres recomanacions

Coneixes els nostres Mini Nocciola amb doble cobertura i el Con mitjà de nata amb galletes de xocolate? Són uns altres gelats que pots disfrutar este estiu. Que no t'ho conten!