Helados Mini Bombón Surtido de Mercadona

Gelats Mini Bombó Assortit. No et conformes amb un solament!

08 de agost de 2017

T'agraden els bombons gelats però no pots escollir un sol sabor? Aleshores el Pack de Gelats Mini Bombó de Mercadona amb un assortiment de 12 unitats és ideal per a tu, perquè pugues gaudir dels teus sabors preferits en grandària mini.

Gelats Mini Bombó Assortit, 4 sabors per a tots els gustos

Aquest estiu pots escollir els Gelats Mini Bombó Assortit de Mercadona i gaudir de 4 sabors diferents. Perfectes per satisfer tots els gustos!

La grandària és mini, ideal per a un mos de dolç plaer en qualsevol moment del dia. I si vols, pots repetir amb un Gelat Mini Bombó igual o d'un altre sabor.

Aquestos són els sabors disponibles dels Gelats Mini Bombó Assortit de Mercadona:

  • Xocolata amb llet: El sabor clàssic que sempre agrada.
  • Xocolata negra: Ideal per als que busquen el contrast de l'amarga xocolata negra i la dolçor de la vainilla.
  • Xocolata blanca: El gelat perfecte per als més llépols.
  • Xocolata i ametla: Per als que no es conformen fàcilment, la combinació de gelat mini ametlat mai falla.

A més, tots els Gelats Mini Bombó Assortit de Mercadona estan farcits d'una deliciosa vainilla, per oferir-te el sabor final més sorprenent.

Per què els Gelats Mini Bombó Assortit de Mercadona són una bona elecció per a aquest estiu

Els Gelats Mini Bombó Assortit estan fabricats per Helados Estiu, S.A. a la seua fàbrica de Riba-roja de Túria (València), una mostra més del compromís de Mercadona per les empreses espanyoles.

Aquests Gelats Mini Bombó Assortit de Mercadona són l'elecció perfecta per a aquest estiu, ja que es troben en còmodes packs de 12 unitats. En cada caixa tens 4 sabors disponibles amb 3 Gelats Mini Bombons de cada sabor.

Amb aquesta grandària, els Gelats Mini Bombó Assortit són perfectes per a després dels menjars amb la família o per repartir entre amics en qualsevol moment del dia. Gràcies a la seua xicoteta grandària, es pot repetir o variar de sabor, per gaudir més encara d'aquest capritx característic de l'estiu.

A més, els Gelats Mini Bombó Assortit de Mercadona han de guardar-se al congelador a una temperatura inferior a -18ºC. Agafa de la caixa solament els gelats que necessites i guarda la resta per a més tard.

Aquest estiu, gaudeix dels quatre deliciosos sabors dels Gelats Mini Bombó Assortit de Mercadona. No et conformes amb un solament!

Altres recomanacions

No deixes passar l'oportunitat de descobrir els Nous Gelats de Mercadona, formats pels Mini Frutis de suc natural de fruites, el cremós Gelat de Iogurt Grec Natural i els simpàtics Zoo Animalets Cremosos.

I si el que t'agrada és la neula, gaudeix dels Cons de Gelat de Mercadona, disponibles en diversos sabors i tots acabats en una deliciosa punta de xocolata.