Descobrix tota la varietat de productes Enervit per a esportistes.

Gamma de productes Enervit per a esportistes

25 de juny de 2021

Fas esport regularment? Després de fer exercici, necessites un reforç per a recuperar l'energia i el teu nivell d'hidratació òptim? Continua llegint i descobrix alguns productes específics que cobrixen les teues necessitats nutricionals.

Mercadona té a la teua disposició un assortiment de productes marca Enervit que, a més d'ajudar-te a recuperar eixos nivells, poden potenciar el teu rendiment. Des de barretes energètiques i de proteïnes fins a begudes isotòniques passant per gels energètics. No importa quin esport practiques, prova'ls!

Barretes de proteïnes

Encara que també les pots consumir en qualsevol moment del dia, estes Barretes de proteïnes Enervit estan especialment indicades per a prendre-les després de la sessió esportiva, sobretot quan es tracta d'esforços intensos, ja que tenen un efecte recuperador i reparador del teixit muscular.

210625 Imagen Texto 1 Evernit

La principal característica que presenta per a obtindre estos resultats és un alt contingut en proteïnes que augmenta i conserva la massa muscular. Cada barreta conté 10 g de proteïnes i una combinació de vitamines i minerals. I les dos són sense gluten.

Tens els següents sabors per a triar:

  • Iogurt-Vainilla
  • Coco-Xocolate

Instruccions d'ús

S'aconsella consumir una o dos barretes al dia, segons l'activitat que s'haja desenvolupat i tenint en compte les diferents fonts de proteïnes ingerides en la dieta. Acompanya-les de la corresponent ingestió d'aigua.

Gels energètics

Si fas esforços físics prolongats i intensos, els Gels energètics Enervit són uns aliats excel·lents per a potenciar el teu rendiment.

Imagen Texto 2 Evernit

Contenen hidrats de carboni, vitamines i una alta aportació de tiamina, que contribuïx al metabolisme normal que produïx energia.

Tens els següents sabors per a triar:

  • Llima: sabor agredolç amb tons cítrics. Amb cafeïna.
  • Taronja: sabor agredolç amb tons de taronja.

Instruccions d'ús

No necessiten preparació, es prenen directament del sobre. Es recomana utilitzar este tipus de productes combinant-los amb aigua. Consumix 3 o 4 envasos (dosi recomanada) a xicotets glops i a intervals regulars durant la pràctica esportiva.

Beguda isotònica de llima en pols

Esta beguda específica i molt completa per a esportistes, que es pren abans, durant i després de la pràctica esportiva, aporta una mescla d'hidrats de carboni i sals minerals. Esta mescla contribuïx a mantindre el rendiment mentre es fa un exercici de resistència prolongat i millora l'absorció d'aigua durant l'exercici físic.

Imagen Texto 3 Evernit

A més, conté tiamina, que contribuïx al metabolisme normal que produïx energia, i niacina, que reduïx el cansament i la fatiga.

Sabor de llima, suau i dolç.

Instruccions d'ús i preparació

El format en sobres facilita el transport i que pugues portar-lo damunt i preparar la teua beguda on i quan vulgues.

La preparació es fa en menys d'un minut i no es necessita res llevat d'un recipient per a mesclar els sobres amb l'aigua. Se'n recomana l'ús en botella o bidó.

Dissol el contingut de dos sobres en un recipient amb 500 ml d'aigua sense gas. Durant l'exercici físic beu este preparat, un per cada hora d'activitat. Compte, perquè si s'utilitza només un sobre, estarem preparant una beguda hipotònica; només si mesclem dos sobres, garantim que siga isotònica.

Tots estos productes s'han d'utilitzar en el marc d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida equilibrat.

Altres recomanacions

Coneixes la soja texturitzada? És una font de proteïnes que val la pena tastar.