Les sobretaules i berenars seran inoblidables amb aquestes galetes farcides de tiramisú o de gofre de Mercadona

Galetes farcides de tiramisú o de gofre amb caramel

20 de febrer de 2018

Coneix les que seran les teues millors aliades per als esmorzars i els berenars: les galetes farcides de tiramisú o les de gofre amb caramel: delicioses, dolces i perfectes per a acompanyar el café o el te.

Galetes per a prendre en qualsevol moment

Les galetes són un dels complements favorits per molts motius. El seu aspecte, la seua consistència, el seu sabor i també la sensació de menjar alguna cosa tradicional les acompanyen. A més, amb les galetes farcides de tiramisú o de gofre amb caramel de Mercadona aconseguiràs textures i sabors únics.

Galetes farcides de tiramisú

Aquestes delicioses galetes farcides de tiramisú estan compostes per una saborosa capa de galeta caramel·litzada, així com una altra de xocolate amb llet. A més, estan farcides d'una irresistible crema de tiramisú. Són fantàstiques per a consumir durant tot el dia, encara que el seu millor moment és la sobretaula, al costat de la família o dels amics.

Les trobaràs en una bossa amb 12 galetes envasades de forma individual per a garantir la seua conservació i per a facilitar que les pugues portar damunt.

Galetes amb forma de gofre amb caramel

Una gran elecció per a la teua sobretaula i per a prendre't un descans a qualsevol hora del dia són les galetes amb forma de gofre. El seu farciment de caramel, el seu original disseny i el seu sabor les fan ideals per a delectar els teus convidats en tot tipus de reunions.

Una forma original i deliciosa de consumir-les és col·locar-les primer damunt d'una tassa de café o d'infusió. D'aquesta manera, el vapor l'ablanirà i estarà més esponjosa quan la degustes.

Altres recomanacions

Acompanya les teues galetes favorites amb les Infusions Hacendado; i si vols més idees per a oferir als teus convidats, no t'oblides de les Neules Choco Rolls de Mercadona.