Frutos Secos y Frutas Desecadas Hacendado

Fruita seca i Fruites Dessecades Hacendado

07 de desembre de 2016

Tant en la típica safata protagonista de les nostres taules de Nadal com per a les més saboroses receptes no ens poden faltar la fruita seca i les fruites dessecades de Hacendado.

Boníssimes nous de Califòrnia naturals, de nova collita i amb corfa, i els suculents Dàtils Desossats. A més, ara i per temps limitat en les nostres tendes, podràs trobar la Nou Mundada de 400 grams, molt saboroses i còmodes ja que ja van pelades.

Nou Mundada 400 grams Hacendado

La forma més còmoda de menjar nous i elaborar plats sense haver d'obrir-les. Delicioses i ara en una pràctica grandària estalvi de 400 grams. Només per temps limitat en les nostres tendes en Grandària Estalvi!

Nou Corfa Natural Hacendado

Nous amb corfa naturals d'origen Califòrnia, ideals com a Aperitiu en qualsevol moment del dia. Contenen un alt contingut en àcids grassos Omega 3.

Dàtil Sense Os Hacendado

Els dàtils sense os són ideals per a consumir en qualsevol moment del dia. Dolços, saborosos i amb un gran contingut de fibra.

Aquest Nadal no poden faltar en la teua taula la Fruita seca i les Fruites Dessecades Hacendado!

Altres Recomanacions

Després d'un saborós menjar arriba el moment de les postres. I, com no, unes postres nadalenques es mereixen els millors torrons Hacendado, en 6 delicioses varietats i sense gluten. També, pots oferir als teus convidats els exquisits assortiments de galetes i pastes de Mercadona.