Amb el Farciment per a Empanades i Pastissets sense gluten Hacendado és molt fàcil realitzar els teus plats casolans a l'estil tradicional.

Farciment per a Empanades i Pastissets: Recepta Casolana

20 de novembre de 2017

El Farciment per a Empanades i Pastissets Hacendado està elaborat amb tomaca de recepta artesana i cuinat durant diverses hores amb ou bollit, tonyina, ceba, pimentó, sal i oli d'oliva. A més, és sense gluten, per tant és apte per a celíacs.

Està llest per a utilitzar, no fa falta pelar les verdures ni sofregir-les, gràcies a això estalviaràs temps en la cuina. Obri l'envàs i afegeix-lo a les teues masses directament: dos envasos seran suficients per a una empanada, i un sol envàs per a diversos pastissets. A més, pots utilitzar-lo també com a condiment per a altres plats: carns, peixos o pollastre.

Una vegada obert és recomanable conservar en la nevera i consumir abans de 5 dies.

El Farciment per a Empanades i Pastissets està elaborat per Cidacos, a Còria (Càceres).

Mode de preparació:

  • Fregidora: Posar el farciment a l'interior de la massa, tancar ajuntant per les vores, segellar amb una forqueta i fregir fins que els pastissets queden daurats.
  • Forn: Precalfar el forn a 220º, posar el farciment en la massa que anem a treballar (empanada o pastissets), estendre i tancar ajuntant les vores, pintar amb ou i fer al forn durant 25 minuts a 200ºC.

Depenent de la recepta que es vaja a preparar, pel tipus de massa, aproximadament recomanem que la massa estiga 3 minuts en la fregidora o 25 minuts al forn.

Una vegada elaborades les empanades o els pastissets, es poden congelar.

Un consell!

Si vas a fer pastissets, pots cuinar-los fregits o al forn. Si decideixes fer-los al forn, pinta’ls prèviament amb l'ou batut i aconseguiràs un resultat cruixent i saborós com si es tractara de la recepta de la teua iaia.

Altres Recomanacions

Utilitza la Massa de Pasta Fullada sense gluten ja preparada per a cuinar les teues empanades o pastissets.

A més, no et perdes la Tomaca Recepta Artesana Hacendado, boníssima, o el Preparat de Creïlla i Ceba Fregida per a fer les teues millors truites.