Endúlzate las fiestas con la variedad de turrones de Hacendado y las Galletas y Pastas de Mercadona.

El Nadal més deliciós

13 de desembre de 2017

Viu el Nadal més tradicional amb els torrons elaborats amb tota la cura de Mercadona, torrons com el d'ametla –dur i bla–, o també de xocolate cruixent. A més, enguany, trobaràs a Mercadona deliciosos sabors com el torró de crema catalana o el de iogurt amb nabius i maduixes.

Els has provat tots ja?

  • Torró Dur

Elaborat amb el 60% d'ametles torrades i el 18% de mel de la màxima qualitat. Es presenta en un estoig amb 2 tauletes embolicades individualment.

  • Torró Bla

Elaborat amb el 66% d'ametles torrades i el 12% de mel. Suau i saborós torró que conté al seu interior trossets d'ametla per al toc cruixent en cada mos. Es presenta en un estoig amb una tauleta.

  • Torró de Xocolate Cruixent

Torró de Xocolate amb llet i cereals, elaborat amb el 17% d'ametla i avellana, i el 14% de cereals cruixents. Un saborós i dolç torró pensat per als més xocolaters.

  • Torró de Xocolate amb Cacauet Fregit i Mel

Cremós i dolç torró de xocolate, combinat amb el sabor salat dels cacauets fregits recoberts de mel. Un toc diferent.

  • Torró de Crema Catalana

Deliciós torró amb una capa superior cruixent i fina de caramel que li dóna un toc dolç de sucre torrat.

  • Torró de Iogurt amb Nabius i Maduixes

Cremós i dolç torró de iogurt amb trossos de nabius i maduixes, banyat amb xocolate negre. Avantguarda en el sabor.

  • Diferents assortiments de Galetes i Pastes

Qualsevol moment del dia és l'ocasió ideal per a gaudir dels assortiments de galetes i pastes de Mercadona. Trobaràs gran varietat de formes i sabors per a tots els gustos, amb un assortiment disposat en dos safates que fan molt més fàcil la seua conservació. Gaudeix també de les minineules i galetes que es presenten en una còmoda bossa. Una deliciosa temptació!

Altres Recomanacions

Dóna't un capritx en aquestes festes. Fes un break en la teua rutina i gaudeix del teu moment amb les noves barretes Tokke Negre amb Quinoa de Mercadona. Faran les delícies de tots els amants del xocolate negre i, si et van les postres, el nou Pastís sense gluten de Mercadona d'ametla amb caramel i cacauets resulta irresistible.