El millor peix de Mercadona en estiu

El millor peix de Mercadona en estiu

22 de agost de 2017

Ara és el millor moment per assaborir la tonyina blanca i les sardines.

Són pescats que estan en campanya i per això a Mercadona te'ls oferim amb la millor qualitat i al millor preu.

La tonyina blanca és ideal per cuinar amb tomaca o en marmitako, una recepta molt habitual entre els pescadors asturians, càntabres i bascos consistent en un guisat de tonyina blanca amb creïlles, ceba, pimentó i tomaca.

Les sardines són una estupenda opció per cuinar en aquestes dates a la brasa o a la planxa.

La tonyina blanca i les sardines de Mercadona són principalment d'origen nacional i procedeixen de diverses llotges de tota la costa espanyola a les quals comprem peix fresc diàriament.

Mercadona compra tonyina blanca a totes les llotges del nord d'Espanya i les sardines al voltant de 50 llotges de diversos punts de la costa espanyola.

Prioritzem pel peix de proximitat. Solament en cas de no disposar-ne d'origen nacional, per falta de captures (per temporals o vedes), i per continuar garantint el servei d'aquest peix a Mercadona, disposem de tonyina blanca d'altres punts del Mediterrani com Itàlia, Grècia o Xipre i Portugal, amb la mateixa garantia de qualitat i frescor.

Els peixos són una bona font de proteïnes d'elevada qualitat, vitamina D i iode, i són molt rics en àcids grassos poliinsaturats omega-3, especialment els peixos blaus, com la sardina i la tonyina blanca. Aquests àcids grassos redueixen el colesterol “roín” (LDL), baixen els nivells de triglicèrids i generen substàncies que exerceixen una important acció preventiva de la malaltia cardiovascular.

La tonyina blanca i les sardines no poden faltar en estiu entre les teues opcions de peix de Mercadona.

Altres recomanacions de Peix a Mercadona

A la pescateria de Mercadona també pots trobar altres opcions per a l'estiu com els gambons o els llangostins.

Entre les novetats de la secció de congelats de la Pescateria de Mercadona també pots trobar els llangostins en el seu niu. Una opció elaborada i una original ideal, tant per oferir com a aperitiu, com per sorprendre els teus convidats o comensals.

Mercadona i els seus proveïdors de peix garanteixen una pesca sostenible.