Has tastat ja la nostra Crema de Tofu? 100 % vegetal, només s'ha d'obrir i consumir per a disfrutar del seu sabor exquisit. S'utilitza sobretot per a untar torrades, sàndwitxs o canapés o per a cuinar donant cremositat.
És un producte molt versàtil que permet gran quantitat de preparacions. S'utilitza tant per a receptes salades com dolces. A part d'untar-la en torrades, s'utilitza també en l'elaboració de salses, pastissos i postres.
La crema de tofu està indicada per a tots els públics, incloses persones que no consumixen lactis, veganes, etc.
Pren nota d'estes receptes que et proposem a continuació, t'encantaran!
Receptes amb Crema de Tofu
Torrades
Prepara't unes apetitoses torrades. Et suggerim les combinacions següents:
- Crema de tofu, alvocat, tomaques cherry i llavors
- Crema de tofu, amb poma a làmines i herba-sana
Risotto vegà de bolets
Seguix el nostre pas a pas per a cuinar un saborós risotto vegà:
Preparació per a 4 persones:
1. Pica finament 2 cebes, 3 grans d'all i 2 rames d'api.
2. Calfa l'oli d'oliva a foc mitjà en una paella gran, afig la ceba, l'all i l'api, i deixa-ho coure durant 15 minuts, fins que la ceba i l'api s'hagen ablanit. Mentrestant, calfa 1,2 litres de caldo de verdures i porta'l a ebullició.
3. Afig 40 g de bolets congelats a la paella i cuina durant 5 minuts, fins que hagen soltat un poc d'aigua i s'hagen reduït una miqueta.
4. Afig 1 got de vi blanc i deixa cuinar fins que l'alcohol s'evapore. Afig 320 g d'arròs i deixa coure durant 1-2 minuts, perquè absorbisca els sabors de les verdures.
5. A poc a poc, afig el caldo bullent a l'arròs, tassa a tassa, fins que l'arròs estiga bollit, haja absorbit quasi tota l'aigua i no estiga massa sec. Remou sovint perquè l'arròs no es creme.
6. Una vegada que l'arròs estiga bollit, aboca la crema de tofu a la paella i mescla-ho bé. Cuina durant 2 minuts més fins a obtindre la textura perfecta per a un risotto.
7. Servix amb uns bolets i julivert fresc.
Pastís de tofu
Per a preparar un deliciós pastís de tofu, seguix les nostres instruccions:
1. Tritura 200 g de galletes; després, afig 150 g de margarina desfeta fins a obtindre una massa amb la qual folrarem el fons del motle desmuntable. Mantín-ho en fred.
2. Mescla 400 g de tofu amb 100 g de sucre moreno i el suc d'1 llima.
3. Separa 50 ml de la beguda de soja i dissol en esta 2 sobres d'agar agar. Calfa els altres 450 ml de beguda de soja. Abans que comence a bollir, afig l'agar agar i remena fins que s'espessisca.
4. Mescla-ho amb la crema de tofu fins que estiga tot ben integrat i aboca-ho sobre la base de galleta.
5. Reposa en la nevera fins que estiga totalment sòlida (3 hores aproximadament).
6. Decora amb el que més t'agrade: fruites, melmelades, xocolate...
Altres recomanacions
Prepara unes exquisides receptes amb tomaca natural.