Prueba las nuevas barritas de chocolate negro con quinoa

Delicioses barretes de Tokke Negre amb Quinoa

15 de novembre de 2017

Ja estan ací les noves barretes de Tokke Negre amb Quinoa de Mercadona, per a fer les delícies de tots els amants del xocolate negre. A més, et sorprendran, perquè estan recobertes amb quinoa.

Tokke Negre amb Quinoa, el snack de xocolate negre

A partir d'ara ja pots gaudir d'aquesta nova varietat de Tokke, ideal per a tots aquells que gaudisquen amb un apetitós snack de xocolate negre. Aquestes saboroses barretes s'han recobert amb unes sorprenents boletes de quinoa, aconseguint una espectacular combinació de sabors.

Les barretes de Tokke Negre amb Quinoa es presenten en un envàs de 3 packs de 2 unitats, per la qual cosa són una opció estupenda per a compartir. Una vegada les tastes, ja no pots parar!

Amb aquesta nova varietat de snack els fans del xocolate negre estan d'enhorabona. A més, són unes barretes per a tota la família, que agraden a xicotets i a majors.

Mercadona prossegueix amb la seua decidida aposta pels productes de fabricació espanyola. En aquest cas, les barretes Tokke estan fabricades en la localitat d’Ateca (Saragossa) per l'empresa Chocolates Valor.

Ja està ací el nou Tokke Negre amb Quinoa! Delicioses barretes per a gaudir en qualsevol moment i lloc: al matí, per a prendre un aperitiu, a mitjan vesprada, després del gimnàs... Tasta-les i deixa't seduir pel seu sabor!

Altres recomanacions

Si vols tastar un altre tipus de snack, et recomanem els nostres Snacks de fruita deshidratada, disponibles en mango o poma cruixent. I si t'agraden els sabors més dolços, pots tastar les Roses Caramel Hacendado.