AVÍS DE COOKIES

Este lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers amb la finalitat de fer que la seua navegació siga segura, fer una anàlisi estadística de les visites a la web, i conéixer la seua usabilitat. Si vol més informació pot consultar la nostra POLÍTICA DE COOKIES. Pot acceptar l'ús de cookies fent clic en "ACCEPTAR" o Configurar/Rebutjar cookies dent clic en "CONFIGURAR/REBUTJAR".

L'oli d'alvocat de Mercadona és deliciós i perfecte per a ensalades, cremes, pasta, carn i peixos.

Deliciós oli d'alvocat

05 de juny de 2018

Ja tens en Mercadona el deliciós oli d'alvocat, un excel·lent condiment per a tot tipus de plats.

Característiques de l'oli d'alvocat de Mercadona

L'oli d'alvocat és molt similar a l'oli d'oliva. Este oli afruitat presenta una consistència suau i lleugera, i també un color verd brillant característic.

També presenta una textura idònia per a aplicar sobre la pell i els cabells, i això ha motivat que s'utilitze com a hidratant i en l'elaboració de molts sabons i cremes artesanals.

L'oli d'alvocat en el menjar

Per descomptat, el seu sabor també motiva a disfrutar de l'oli d'alvocat amb diferents menjars.

Presenta un gust afruitat i aroma d’anou, combinació ideal per a condimentar ensalades, guacamole, cremes, pasta marinada o també peix i carn a la graella.

Recepta d'ensalada de gambes amb mango i alvocat

El aceite de aguacate de Mercadona es perfecto para esta ensalada de gambas con mango y aguacate

Ingredients per a 2 persones:

  • 400 g de gambes (10 gambes)
  • 300 g de polpa de mango tallada en daus de 2 cm
  • 1 alvocat en daus de 2 cm
  • Fulles d'encisam o endívia
  • Suc d'una llima
  • Corfa ratllada de ½ llima
  • 2 cullerades d'oli d'alvocat
  • Sal

Pas a pas:

  • Bulliu les gambes durant uns 10 minuts, escorreu-les i peleu-les.
  • Piqueu les gambes en trossos i deixeu-ne dos de senceres per a la decoració.
  • Fiqueu les gambes picades en un bol amb el mango i l'alvocat. En un recipient diferent, mescleu la ratlladura de la corfa de llima, el suc de llima, la sal i l'oli d'alvocat. Mescleu-ho tot bé per a formar una emulsió.
  • Adobeu l'ensalada de gambes i fruites amb l'emulsió. Esteneu les fulles d'encisam o d'endívia rentades i seques en una ensaladera i després cobriu-ho amb l'ensalada de gambes i fruites.
  • Col·loqueu les 2 gambes senceres i decoreu amb trossos de llima.

Recepta de crema freda d'alvocat amb pernil

El aceite de aguacate de Mercadona es perfecto para esta receta de crema de aguacate y jamón

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 alvocats
  • 1 porro
  • 1 os de pernil
  • 75 g de pernil
  • Suc de llima
  • Oli d'alvocat
  • Aigua

Pas a pas:

  • Coeu el porro trossejat en l'aigua juntament amb l'os de pernil, durant mitja hora.
  • Traieu-ho i deixeu-ho refredar.
  • Afegiu la carn dels alvocats i tireu per damunt suc de llima.
  • Tritureu-ho tot i serviu-ho en bols.
  • Decoreu amb tires de pernil, prèviament fregits.
  • Afegiu un raig d'oli d'alvocat.

Altres recomanacions

Prova les llesques extracruixents de pa amb blat Hacendado i acompanya-les amb l’oli d'alvocat.

Per a qualsevol moment del dia, t'oferim tota esta varietat de postres +Proteïnes Hacendado, que no et deixarà indiferent.