Delicias de Pollo de Mercadona, sabrosas y muy rápidas de preparar

Delícies de Pollastre de Mercadona

25 de gener de 2017
  • Pits de pollastre arrebossats i molt cruixents

Les Delícies de Pollastre de Mercadona són trossos de pit de pollastre amb un arrebossat molt cruixent. És un plat ràpid i còmode de preparar, per prendre com a entrant o com a acompanyament d'altres plats.

Com preparar les Delícies de Pollastre:

Aquestes delícies de pollastre de Mercadona pots preparar-les tant en fregidora com en paella o forn, segons conveniència:

  • Fregidora: directament del congelador, fregir en abundant oli calent (180º) entre 3 i 4 minuts. És convenient fregir poques unitats al mateix temps per evitar que l'oli es refrede.
  • Forn: pre-calfar el forn a 220º, posar les unitats directament en la reixeta del forn, situada a mitja altura. Fornejar durant 16 minuts, donant-les la volta a meitat del temps recomanat.

Les pots servir amb qualsevol tipus de salses o un altre condiment per a acompanyar. Gaudeix de les nostres saboroses i cruixents Delícies de Pollastre, ràpides i fàcils de preparar!

Altres recomanacions

T'agrada el menjar oriental? No deixes de provar els Fideus Orientals de Pollastre Yum Yum de Mercadona, una saborosa recepta oriental, que pots preparar en tan sols 3 minuts.

Un altre plat deliciós i molt ràpid de preparar és el Pollastre Rostit Trossejat de Hacendado, un plat molt saborós, ja que porta el seu propi caldo, perquè es conserve sucós i amb tot el seu sabor.