Nou Crocanrol de Mercadona amb formatge curat, un mos saborós arrebossat en sémola cruixent i empanada cruixent.

Crocanrol de formatge curat, un sabor diferent

28 de agost de 2018

Ja tens disponible a la teua botiga Mercadona el nou i deliciós Crocanrol, un mos cruixent de formatge curat, arrebossat amb una deliciosa pasta de sémola de blat i amb una empanada cruixent que et sorprendrà.

Crocanrol de formatge curat, ideal per a compartir

El nou Crocanrol de Mercadona es convertirà en un dels teus aperitius preferits per a l'estiu. Està disponible en paquets de 300 grams còmodes i pràctics que contenen d'11 unitats a 13.

És perfecte per a compartir amb els amics i familiars. Una opció ideal com a snack o per a acompanyar els sopars o els dinars.

El secret del nou Crocanrol de Mercadona es troba en la mescla excel·lent de formatge curat a l'interior, amb l'arrebossat de pasta de sémola de blat, que intensifica el sabor quan el tastes. A més, el Crocanrol de Mercadona està també preparat en una empanada cruixent que notaràs en cada mos.

Com pots preparar el Crocanrol amb formatge curat?

Per a preparar-lo, s'ha de calfar a la paella o la fregidora, directament des del congelador. Per tant, no cal descongelar prèviament i és molt més còmode.

Aboca les unitats de Crocanrol en una paella o en una fregidora amb oli abundant i ben calent (pot estar a uns 180 °C). No utilitzes tots els Crocanrols al mateix temps. És més recomanable abocar entre 5 unitats i 6 cada vegada i fregir durant 2 o 3 minuts.

Per a aconseguir que la superfície dels Crocanrols de formatge curat estiga daurada d’una manera més homogènia, recorda girar-los sovint mentre es frigen en l'oli calent.

Quan hages acabat de fregir els últims Crocanrols de Mercadona amb formatge curat, deixa’ls reposar un minut abans de servir-los per a consumir entre tots els convidats.

El nou Crocanrol amb formatge curat i empanat cruixent és un snack ideal que servirà d'aperitiu per a abans del dinar o el sopar que tingues amb amics i familiars durant l'estiu, i també per a acompanyar els plats principals. És un aperitiu cruixent deliciós que et sorprendrà en cada mos.

Altres recomanacions

Si vols acompanyar els teus plats amb un altre ingredient saborós, cruixent i fàcil de preparar, aprofita les Creïlles Grill de Mercadona, preparades per a fregir o enfornar.

Si vols preparar un aperitiu variat o vols fer un sopar de picadeta, consulta els Aperitius d'estiu de Mercadona, ideals per a compartir.