Per Nadal cuinem nosaltres, perquè tingues més temps lliure i pugues disfrutar d'uns plats nadalencs exquisits en companyia dels teus.
Dates en les quals pots trobar estos plats sense necessitat d'encarregar-los
- 4 i 5 de desembre
- 23 i 24 de desembre
- 30 i 31 de desembre
Fora d'estes dates, també pots disfrutar d'estos deliciosos plats encarregant-los a les nostres botigues. Consulta els terminis d'encàrrecs i recollides.
Quines botigues tenen secció A Punt per a Menjar amb encàrrecs de Nadal?
Consulta ací les botigues que accepten comandes per a Nadal en la secció A Punt per a Menjar.
Quins plats nadalencs pots encarregar en Mercadona?
Tenim a la teua disposició una àmplia varietat de plats nadalencs, amb ingredients procedents de proveïdors espanyols.
Espatla de corder de llet
Té un sabor suau. La pell queda daurada i cruixent i està marinada amb sal, romer, timó i llima. S'acompanya amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació. Introduïu la safata enfornable al forn sense la funció grill durant 25 minuts a 200 graus.
Llom de porc farcit
Llom de porc farcit de carn de porc picada, prunes, orellanes, pistatxos, espècies, all, julivert i cansalada entreverada fumada. S'acompanya amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació. Fes el llom a filets i introduïx-lo al forn amb la safata enfornable durant 15 minuts a 180 graus, sense funció grill.
Pollastre de corral farcit
Pollastre de corral desossat farcit de carn de pollastre picada, escalunyes (chalotas), tòfona, foie, prunes, espècies, brandi i cansalada fresca. Té la carn i el farciment sucós. S'acompanya amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació. Fes el pollastre a filets i introduïx-lo al forn amb la safata enfornable durant 15 minuts a 180 graus, sense funció grill.
Galta en salsa de vi negre
Galta de vedella guisada en salsa de vi negre. És una carn molt tendra i melosa. S'acompanya amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació. Introduïx la lasanya al microones i calfa 3-5 minuts a màxima potència.
Mig porquet
Sabor suau, ja que és un porquet de llet. La pell queda daurada i cruixent i la carn tendra i sucosa. S'acompanya amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades.
Preparació. Col·loca la safata enfornable de l'envàs al forn, sense funció grill, durant 30 minuts a 220 graus.
Safata de canapés
Són 8 sabors de cassoleta (en total, 18 unitats):
- Gofre amb mousse de piquillo, gamba i tonyina esgarradeta (2 unitats)
- Gofre amb ganache de foie, poma caramel·litzada i ou filat (2 unitats)
- Cassoleta quadrada de formatge crema amb salmó fumat i toc d'anet (4 unitats)
- Cassoleta quadrada d'hummus amb pols d'oliva negra i pebre roig de la Vera (2 unitats)
- Cassoleta negra amb sobrassada, mel i pinyons torrats (2 unitats)
- Cassoleta negra amb crema de tòfona i borumballes de cecina (2 unitats)
- Cassoleta mantega amb mousse de salmorejo, ou dur i pernil ibèric (2 unitats)
- Cassoleta mantega amb crema de Stilton i mango Crispy (2 unitats)
Altres recomanacions
Si has pensat cuinar estos dies, pots traure bones idees de la nostra secció Receptes.