Diverxuxes Hacendado para esta Navidad

Comparteix el Nadal més dolç amb Diverxuxes Hacendado

02 de gener de 2017

L'esperit nadalenc ens motiva a tots a compartir... així que comparteix les nostres llepolies també! Ara pots gaudir d'unes festes ben dolces amb les Diverxuxes Hacendado.


Què són les Diverxuxes Hacendado

Les Diverxuxes Hacendado consisteixen en un divertit i complet assortiment de caramels i llepolies per a tots els gustos!

Una Bossa de Diverxuxes Hacendado està composta per delicioses llepolies de tot tipus: caramels blans, llaminadures de goma, caramels comprimits efervescents, Escalofrío, la dolça llepolia de maduixa, etc.


Per què tothom vol Diverxuxes Hacendado

Les Diverxuxes Hacendado són sense gluten, la qual cosa permet que més gent puga gaudir d'elles, fins i tot les persones celíaques.

A més, les Diverxuxes Hacendado es poden adquirir en una còmoda i pràctica bossa, però dins d'ella, cadascuna de les llepolies i dels caramels tenen el seu propi embolcall. Gràcies a estar presentades d'aquesta manera, cadascú pot prendre les que més li agraden i a més es mantenen millor conservades, per si vols deixar algunes per a un altre dia.

Aquest Nadal, les Diverxuxes Hacendado són ideals perquè tots pugueu gaudir i endolcir qualsevol ocasió durant aquestes entranyables festes. Tria les teues i comparteix la resta amb els teus amics per passar unes festes ben dolces!

Altres recomanacions

Una altra opció dolça per a aquest Nadal són els bombons de Mercadona: Assortiment Senzza, Cremosso Senza, Delícies d’Avellanes, Bombons Mondose o Trufes, perquè tingues un Nadal molt dolç.


Per Nadal no pot faltar l'inconfusible sabor del torró. En aquestes festes tens fins a 6 deliciosos Torrons Hacendado i cap d'ells conté gluten.

I si ho prefereixes, també pots escollir entre l'àmplia varietat d'Assortiments de galetes i pastes per Nadal, impossible resistir-se a provar-los.