Troba en Mercadona els productes més tradicionals de Pasqua: pans socarrats, coques de panses i anous i varietat de mones.

Clàssic assortiment de Pasqua, imprescindible en estes dates

12 de abril de 2019

Una de les tradicions de Setmana Santa i Pasqua són els productes de forn: mones, pans socarrats, coques de panses i anous i altres brioixos típics que no falten en els esmorzars i berenars d’estes festes. Una autèntica delícia per al paladar.

A més, estos brioixos i coques no passen mai de moda i tenen una gran acceptació entre els més xicotets i també entre els majors.

Per a endolcir els teus dies de festa t'oferim una gran varietat de Productes de Pasqua que podràs trobar en algunes de les nostres botigues.

La brioixeria de Pasqua més apetitosa en Mercadona

En l'època de Setmana Santa i Pasqua pots trobar els productes de forn següents:

  • Pa socarrat: és un dels productes més populars en estes dates. Es tracta d'un brioix redó de massa tipus brioix d'aspecte socarrat (d'ací el seu nom), que es decora amb sucre en la part superior.
  • Coca de panses i anous: un altre dels clàssics que no poden faltar per Pasqua. Esta coca de massa tipus brioix conté panses i anous en l'interior i utilitza els mateixos ingredients com a decoració exquisida en la part superior.

Panquemao, torta de pasas y nueces de Mercadona

  • Mona d'ou dur: de les preferides, este boníssim berenar consistix en un brioix dolç, decorat amb confits de colors que conté un ou dur decorat al centre.
  • Mona sorpresa: favorita d'adults i xiquets, esta mona és bàsicament igual que l'anterior, però en compte de l'ou dur inclou un ou sorpresa (de xocolate amb llet) a l'interior.
  • Mona banyada de xocolate: una altra varietat de mona que també desperta passions: en este cas el brioix dolç de massa tipus brioix està banyat en xocolate, decorat amb confits de colors i també porta un ou sorpresa (de xocolate amb llet) a l'interior.

Mona de huevo cocido, mona sorpresa y mona bañada de cacao.

Disfruta de les vacances de Setmana Santa i Pasqua amb els nostres productes tradicionals de forn, imprescindibles en estes dates.

Altres recomanacions

Si en estos dies de festa t'abellix preparar unes postres amb fruita de temporada, no et perdes la Recepta de maduixots saltats amb gelat de vainilla.