Els cereals de Mercadona són una bona manera d'afegir un poc de varietat a la teua alimentació.

Cereals ideals per a una alimentació equilibrada

02 de març de 2022

A les nostres botigues trobaràs tres tipus de cereals molt diferents, però igualment nutritius. Molt recomanable per als qui seguixen una dieta equilibrada i els agrada poder triar cereals variats: Avena Crunchy, Espelta 0 % i Cereal Mix 0 %. Ací t'ho explicarem tot sobre estos cereals ideals per a una dieta d'alimentació equilibrada.

Cada vegada som més conscients del fet que menjar correctament o seguir una alimentació equilibrada és molt important per a la nostra salut. Per això, els nostres especialistes en productes treballen cada dia per a millorar la nostra gamma de cereals.

Estos tres cereals proporcionen al cos una nutrició adequada. Pots prendre'ls sols, amb llet, amb iogurt, afegir fruites o fruita seca i fer diferents combinacions. Són deliciosos en tots els sentits!

Quins són els cereals de Mercadona indicats per a una alimentació equilibrada?

Avena Crunchy

Prova els cereals Avena Crunchy! Contenen un 85 % d'avena integral i són baixos en sucres.

Es tracta d'un aliment essencial per a una alimentació equilibrada, ric en nutrients pel seu alt contingut en avena, que és un cereal que aporta molts beneficis a l'organisme mitjançant el seu consum freqüent.

Imagen Texto 1 Cereales Saludables

0% Blat d'espelta

Els flocs de Blat d'Espelta són un producte alimentari que ha augmentat la seua demanda en els últims anys, a causa de les seues propietats i els beneficis que representen per a l'organisme, ja que no tenen sucres afegits i són nutricionalment equilibrats.

Prova d'afegir-los llet, iogurt, mel, fruita fresca o fruita seca, o pots menjar-los sols. Qualsevol combinació és perfecta per a disfrutar d'estos deliciosos cereals!

Imagen Texto 2 Cereales Saludables

Cereal Mix 0%

Si t'agraden els cereals més variats, esta és la solució ideal, ja que mescla diversos flocs: avena, dacsa, quinoa i arròs.

Estos cereals, igual que els anteriors, són ideals per a les dietes més equilibrades perquè en la seua llista d'ingredients no contenen sucres afegits ni edulcorants artificials. A més, no contenen sal afegida ni altres additius més que la lecitina natural de gira-sol.

Imagen Texto 3 Cereales Saludables

Altres recomanacions

I si t'agrada menjar els teus cereals amb iogurt, els has provats amb la nostra fruita deshidratada?

Completa els teus desdejunis i berenars amb els nostres infusions i tes, una opció molt saludable i fàcil de preparar.