Passeu-ho terriblement bé la nit de Halloween amb la nostra Carabassa i la Bossa d'Assortiment de llepolies d'Hacendado.

Celebra Halloween amb les llepolies més terrorífiques

18 de octubre de 2018

S'acosta Halloween, la nit més terrorífica de l'any, però també una de les més divertides.

Perquè tot el món disfrute de la vetlada t'oferim la nostra Carabassa Halloween i el nostre Assortiment de llepolies. A hores d'ara, dos elements clàssics per a esta nit màgica amb la qual els menuts i els majors ho passareu terriblement bé.

Carabassa Halloween

La Carabassa de llepolies de Halloween no pot faltar esta nit de bruixes. Aconseguix-ne una i disfruta amb el seu assortiment dolç de llepolies apte per a tots, perquè són sense gluten.

Si rebusques en l'interior, trobaràs xiclets esgarrifosos amb un farciment líquid sucós, dentadures de zombis, un caramel masticable deliciós (sabor maduixa), juntament amb bossetes d'ossets dolços amb sabor fruita i núvols. Tots sense gluten, embolicats individualment i preparats per a compartir!

I, encara més, la carabassa et servirà com a envàs original per a guardar els dolços o per a repartir-los amb els teus amics.

Bossa d'Assortiment de llepolies Halloween Hacendado

El millor per a acompanyar les festes més aborronadores és el nostre Assortiment de llepolies Hacendado.

Posa't la disfressa més aterridora que trobes i espanta la família i els amics amb este combinat sorprenent de llepolies i caramels.

Hi ha moltíssimes llepolies en l'interior per a repartir i disfrutar! Caramels durs, gomes de sabors, caramels blans, efervescents… Només has d'obrir la bossa i dir: broma o regal?

No et quedes sense la Carabassa Halloween i la Bossa d'Assortiment de llepolies per a celebrar este dia tan divertit. A més, en les nostres botigues podràs trobar un assortiment ampli de xocolates i llepolies per a fer de Halloween una nit terroríficament dolça.

Altres recomanacions

Que tot no siga por. Disfruta dels Iogurts Hacendado per a beure amb els seus diferents sabors i textures. Tria el que més t'agrade!