Celebra el Nadal amb els torrons Hacendado

29 de novembre de 2016

Ja estan ací les festes nadalenques i enguany en Mercadona tens a la teua disposició sis deliciosos torrons, que no haurien de faltar en la teua taula durant les típiques celebracions d'aquests dies tan assenyalats.
Els sis torrons que Mercadona posa a la venda són prou variats com per a satisfer els gustos de tots els teus convidats i, a més, no tenen gluten, de manera que són aptes per a menjar per persones celíaques.


Torró Dur Hacendado


Un dels més clàssics del Nadal és el Torró Dur Hacendado, que en Mercadona està presentat en un còmode estoig, en el qual tens 2 tabletes embolicades de forma individual.
Està elaborat amb un 60% d'ametles torrades i un 18% de mel.


Torró Bla Hacendado


Altre clàssic del Nadal és el Torró Bla Hacendado, que està elaborat amb el 66% d'ametles torrades i un 12% de mel.
Aquest saborós torró, que es presenta en un estoig amb una tableta, es diferencia de l'anterior per la seua característica textura suau i la presència en el seu interior de trossets d'ametla, que li donen un toc cruixent en cada mos.


Torró Xocolata Cruixent Hacendado


Si a més vols un toc extra cruixent, el Torró Xocolata Cruixent Hacendado és un dels preferits en Nadal.
Està elaborat amb deliciosa xocolata amb llet, un 17% d'ametla i avellana i un 14% de cereals cruixents. Un torró pensat per als més chocolateros.


Torró Dur Cacauet Hacendado


També trobaràs Torró Dur Cacauet Hacendado en Mercadona presentat en estoigs que contenen 2 tabletas envasades individualment per a major comoditat.
Aquest torró està elaborat amb un 60% de cacauets torrats i sucre. Una opció diferent per a menjar torró dur aquest Nadal, amb la qual notaràs el sabor característic del cacauet torrat en cada mos.


Torró Bla Cacauet Hacendado


També tens l'opció de gaudir del sabor del cacauet en aquesta versió del Torró Bla Cacauet Hacendado. Es presenta en un estoig que conté una tableta de deliciós torró amb un 60 % de cacauet torrat i sucre.
A més, en el seu interior té també xicotets trossets de cacauet, d'ací el seu toc extra cruixent.


Torró de Xocolata amb Cacau Fregit amb Mel Hacendado


L'original Torró de Xocolata amb Cacau Fregit amb Mel Hacendado t'ofereix un toc diferent, que no trobaràs en cap dels anteriors.
Es tracta d'un cremós i dolç torró elaborat mitjançant la combinació perfecta de cacaus fregits, amb una capa de mel que els recobreix i deliciosa xocolata abraçant tota la tableta.


Altres recomanacions


Aquest Nadal trobaràs en Mercadona tota la varietat que necessites de torrons i massapans, amb els quals sorprendre als teus convidats en dates tan assenyalades, ja siga Praliné de Mousse de Xocolata, Crocant, 3 Xocolates, Figuretes de Massapà, etc.