Celebra amb Mercadona el Dia Internacional de la Cervesa, gràcies a la seua varietat de sabors.

Celebra el Dia Internacional de la Cervesa amb Mercadona

03 de agost de 2018

El primer divendres d'agost se celebra el Dia Internacional de la Cervesa, un esdeveniment que es va originar l'any 2007 als Estats Units i que s'ha estés per tot el món.

En Mercadona hem seleccionat algunes de les millors elaboracions d'esta beguda fermentada, perquè celebres amb la família i els amics este assenyalat Dia Internacional de la Cervesa.

Cervesa Steinburg Suau

Una opció clàssica d'esta beguda, amb un sabor agradable i molt refrescant.

La Cervesa Steinburg Suau està recomanada per al dia a dia, sobretot per als qui no els agrade la cervesa forta, perquè té 4,8 % graus d'alcohol.

Cervesa Doble Malta

Si vols una cervesa de sabor intens, prova la nova Cervesa Doble Malta de Mercadona. Arriba als 7,4 % graus d'alcohol i té una característica tonalitat torrada.

La doble malta és la responsable del sabor inigualable, principalment amarg des del principi fins al final del glop. Esta cervesa presenta una espuma fina, però persistent en tot moment.

Com a acompanyament, la Cervesa Doble Malta és una opció ideal per a plats amb carn roja o de caça.

Cervesa Reserva

La Cervesa Reserva de Mercadona és una altra opció de sabor intens, que t'acompanya tot el glop, per als qui vulguen una beguda amb caràcter.

Esta cervesa, com la Doble Malta, també té un to torrat i l'espuma és notable, densa i blanca.

A l'hora d'acompanyar un menjar, tin en compte la intensitat del sabor. És millor triar carns suaus i peix.

Cerveza Roja

La Cervesa Roja de Mercadona és una de les que et pot oferir un sabor més intens, ja que té 8,5 % graus d'alcohol.

Visualment és molt cridanera. El to rogenc d'esta cervesa contrasta amb una espuma densa i persistent.

Esta cervesa és ideal per a celebracions i esdeveniments únics, com el Dia Internacional de la Cervesa. Servix-la amb els aperitius i sorprén tots els teus convidats amb el seu original sabor.

Cervesa Abadia Tongerlo

Si busques una cervesa lleugera i refrescant, però amb més cos que les de baixa fermentació, la Cervesa Abadia Tongerlo pot ser la millor elecció.

Esta cervesa s'ha elaborat amb una segona fermentació, que és la que li conferix eixe sabor tan característic, sense perdre la seua lleugeresa original.

Acompanya el menjar amb Cervesa Abadia Tongerlo quan tingues rostits lleugers com, per exemple, vedella i pollastre. Si ho preferixes, també es complementa a la perfecció amb formatges joves i suaus.

Cerveza Steinburg Radler Pet

Un sabor original, perfecte per a disfrutar a l'estiu i en el Dia Internacional de la Cervesa.

La Cervesa Steinburg Radler Pet inclou un toc de llima natural que resulta molt refrescant. A més, té un grau alcohòlic per davall del 2,1 %, que la presenta com una cervesa molt agradable per als mesos que fa més calor.

Altres recomanacions

Celebra el Dia Internacional de la Cervesa amb els Aperitius d'estiu de Mercadona, una selecció de snacks, fruita seca i altres opcions perfectes per a acompanyar la teua beguda favorita.

Una cervesa refrescant és una companya perfecta d'unes hamburgueses. Descobrix la Recepta de Mini Burgers vegetals de Mercadona, tres opcions per a tots els gustos, amb les quals sorprendràs els teus convidats.