Hui se celebra el Dia Internacional de la Croqueta. En Mercadona t'oferim una varietat exquisida.

Celebra amb Mercadona el Dia Internacional de la Croqueta

16 de gener de 2019

La croqueta és un menjar deliciós que agrada a tot el món. Per això, no és estrany que tinga el seu propi dia internacional, el 16 de gener. Per tant, hui se celebra a tot el món el Dia Internacional de la Croqueta.

És un mos exquisit i molt versàtil, una de les tapes més populars de la nostra gastronomia, encara que es pot disfrutar com a picadeta i també com a complement en qualsevol dinar o sopar.

Admet receptes diferents, es pot preparar amb ingredients diversos i oferix sabors variats: pernil, pollastre, espinacs, bolets… T'animes a celebrar este dia amb nosaltres?

Disfruta la saborosa varietat de croquetes de Mercadona

T'oferim una àmplia varietat de croquetes perquè tries les que més t'agraden en este Dia Internacional de la Croqueta.

  • Croquetes de pernil: com a picadeta entre hores o formant part de menjars o sopars, sempre triomfen per la textura cremosa i eixos trossets de pernil que omplin de sabor cada mos.
  • Mini Croquetes de pernil: la versió reduïda de la croqueta de pernil, molt popular entre els més menuts de la casa o entre els qui preferixen concentrar l'agradable sabor de pernil en un sol mos.
  • Croquetes d'ibèric: destaquen pel sabor inconfusible i intens de pernil ibèric i per la seua saborosa consistència. Per això, són tan populars en qualsevol reunió amb familiars o amics.

Hacendado Día de la croqueta jamón

  • Croquetes de pollastre: una preparació clàssica i apetitosa que mai passa de moda. Pel seu sabor suau i l’agradable textura són habituals en picadetes, dinars i sopars.
  • Croquetes d'olla: una altra varietat saborosa que sempre és ben rebuda en totes les taules, amb el sabor característic d'un dels nostres menjars més populars.

Hacendado Día de la croqueta pollo cocido

  • Croquetes de bolets: sorprén-te amb el sabor d'estes croquetes exquisides, 100 % vegetals, que inclouen agradables trossets de bolets i s'assaborixen amb un arrebossat cruixent.

Hacendado Día de la croqueta setas

  • Croquetes d'espinacs: 100 % vegetals. Delicioses pel seu suau sabor a espinacs. La seua textura cremosa està acompanyada per trossets de pinyons. Delecta't també amb l'arrebossat cruixent.

Espinacas hacendado Día de la croqueta

Si ja t'has decidit per la teua croqueta favorita, celebra amb Mercadona el seu dia internacional.

Altres recomanacions

Una picadeta de croquetes acompanyada d'una bona Cervesa pot ser tota una experiència. Tria la teua cervesa preferida i disfruta.