Prepara't per a la nit més terrorífica de l'any amb la Carabassa de Halloween i l’Assortiment de Llepolies Hacendado.

Carabassa Halloween i Assortit de Llepolies

26 de octubre de 2017

Truc o tracte?

Converteix-te en xiquet o participa amb ells en una de les nits més divertides i embruixades de l'any. Els més xicotets et regalaran el seu millor somriure quan vegen la Carabassa Halloween i l'Assortiment de Llepolies Hacendado.

Carabassa de Halloween

Aconsegueix la nostra divertida carabassa i troba al seu interior els dolços més fantasmagòrics. Tots ells sense gluten i embolicats individualment.

Esgarrifosos xiclets amb un sucós farciment líquid, dentadures de zombis i saborosos caramels amb pal, juntament amb bossetes de dolços ossets amb sabors a fruita i núvols.

Gaudeix del seu truc! La carabassa et servirà per a emmagatzemar els teus dolços recompenses i fer els tractes més divertits de la nit més terrorífica de l'any.

Assortiment de Llepolies Hacendado.

Endolceix la nit de Halloween amb l'Assortiment de Llepolies Hacendado. El contingut del seu interior et deixarà petrificat!

Caramels blans, durs, de goma i efervescents… Tots els caramels que pugues imaginar, embolicats individualment i llests per a repartir entre tots, ja que són sense gluten.

Comparteix, riu i endolceix aquesta nit de por amb la Carabassa Halloween i l'Assortiment de Llepolies Hacendado.

Altres recomanacions

Endolceix una mica més la teua festa de Halloween amb el Pastís sense gluten d’ametla amb caramel i cacauets. Deliciós a qualsevol hora!