Vino Blancauvas: suave, afrutado y fresco.

Blancauvas, un vi de conte

11 de agost de 2017

Et presentem el nou Vi Blancauvas de Mercadona, un vi molt especial, que sorprendrà a aquells que vulguen acompanyar els seus plats amb un vi blanc. Pren-lo ben fresquet este estiu i gaudeix.

Una família de vins innovadors

El Vi Blancauvas de Mercadona pertany a una nova línia de vins, inspirada en contes clàssics. Es tracta d'un vi blanc amb un sabor suau i afruitat elaborat amb raïms Viura i Sauvignon Blanc.

Aques vi té un excel.lent maridatge. És ideal per acompanyat aperitius, plats de pasta, peix blanc… S'ha de servir molt fred, entre 4 i 6 graus.

El Blancauvas segueix la línia del vi negre de la seua mateixa família, el Caperucita Tinta, elaborat amb raïms tempranillo i shiraz, de sabor suau i toc final dolç.

Altre tret característic d'aquesta línia de vins és la cura i el modern disseny de les seues etiquetes, que la fa especialment atractiva per al públic jove.

Mercadona renova amb aquest producte la seua ferma aposta per la fabricació espanyola. El Vi Blancauvas es fabrica a Torre Oria S.L., empresa situada a Requena (València).

Si t'agrada el vi blanc, prova el nostre Blancauvas, ideal per prendre-lo ben fresquet aquest estiu. Et sorprendrà!

Altres recomanacions

Si prefereixes acompanyar el teu menjar amb un negre d'estiu que no continga alcohol, tens a la teua disposició el Tinto de Verano Zero amb Llima, refrescant beguda sense alcohol i sense sucre.