Nuevos Productos de Nutrición Deportiva Enervit

Augmenta el teu rendiment esportiu amb els Productes Enervit

16 de novembre de 2016

Si eres esportista, practiques esport amb intensitat, i vols mantenir el rendiment practicant el teu esport favorit, ara pots aconseguir-ho amb els nous Productes de Nutrició Esportiva Enervit, ja disponibles en Mercadona.

Aquests productes són perfectes per als amants del running, els apassionats del ciclisme i els qui practiquen qualsevol esport intens com a triatló, crossfit o marató, en els quals es necessita molta hidratació i on hi ha molt desgast d'energia. Anima't a provar-los!
Els Productes de Nutrició Esportiva Enervit t'ajuden a cobrir les necessitats nutricionals i energètiques de forma eficaç en totes les fases de l'esport, per a mantenir el teu rendiment, millorar la teua hidratació i per a aconseguir una recuperació muscular més ràpida després dels grans esforços realitzats.
En Mercadona pots trobar els següents productes energètics sota la marca Enervit:

  • Isotònic Soluble
  • Gels Energètics
  • Barrites Energètiques
  • Barrites de Proteïnes

Beguda Isotònica Soluble Enervit

La Beguda Isotònica Soluble ofereix una hidratació constant, gràcies a que reposa l'aigua perduda durant la pràctica de l'esport per la sudoració, així com les sals minerals essencials i, a més, ajuda a recuperar-se després de l'exercici.
La hidratació és tan important, que la Beguda Isotònica Soluble es recomana prendre-la en totes les fases de l'esport (abans, durant i després de l'exercici).
S'ofereix en pots de 420 grams (14 bidons), de sabor taronja i molt fàcil de preparar. Només has de dissoldre el contingut de dues cullerades amb el dosificador (30g) en 500 ml d'aigua sense gas i prendre directament.

Gel Energètic Enervit

Els Gels Energètics Enervit són perfectes per a prendre durant els esports on els esforços són majors i necessitem una ajuda extra. T'aportaran energia més ràpida i sostinguda durant l'exercici físic intens i prolongat.
En Mercadona els Gels Energètics Enervit s'ofereixen en packs de 3 unitats i amb 2 sabors diferents, Taronja i Cítrics amb Cafeïna. En aquest últim la cafeïna serveix per a reduir la fatiga i tenir concentració durant la pràctica esportiva.
Els Gels Energètics Enervit han de prendre's 10 minuts abans de la pràctica d'esports intensos que duren almenys una hora, com running, marató o mitja marató, ciclisme, triatló… En prendre'ls amb uns minuts d'antelació, podrem començar amb la màxima energia.
També pots prendre't un Gel Energètic Enervit durant l'exercici acompanyant-ho amb aigua, perquè així s'assimilen més ràpidament els seus nutrients.

Barrites Enervit

Les Barrites Enervit han de prendre's durant l'exercici i serveixen per a obtenir un extra d'energia en esforços prolongats. Contenen vitamines i són fàcils i ràpides de digerir.
Si ho prefereixes, també poden prendre's com tentempié, entre hores fora de l'esport. Estan disponibles en packs de 3 unitats amb Fruita seca o Quinoa, ambdues Sense Gluten.


Barritas de Proteïnes Enervit

Les Barrites de Proteïnes Enervit són ideals para quan acabes de practicar algun esport intens, ja que tenen un efecte recuperador i reparador muscular, encara que també pots gaudir-les quan no estàs practicant esport.
Aquest efecte recuperador del teixit muscular que obtens amb les Barrites de Proteïnes Enervit s'aconsegueix amb l'alt contingut de proteïnes que inclouen, del 28% en les quals tenen sabor Vainilla-Iogurt i del 26% en les quals tenen sabor Xocolata-Coco. Les dues s'ofereixen en caixes de 3 unitats i Sense Gluten.

Altres recomanacions

La pràctica d'un esport intens requereix també portar una vida saludable. Pots aconseguir-ho amb una dieta equilibrada a la qual incorpores llavors de Quinoa, una font de proteïnes i fibra que pot aprofitar-se en sopes, amanides i arrossos.